Back to school ψώνια με ασφάλεια στο RIVER WEST

Πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου και ως μαμά -όπως είναι φυσικό- το μυαλό μου είναι στο πως θα είναι πιο σωστά προετοιμασμένος ο Παύλος για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Για φέτος, σκεφτήκαμε με την αδερφή μου να κάνουμε τα ψώνια μας στο RIVER WEST. Δεν είχα ξανά πάει αλλά είχα ακούσει από φίλες που εμπιστεύομαι για τις πολλές επιλογές που υπάρχουν σε καταστήματα. Εμείς ψάχναμε για σχολικά είδη και ρούχα…. Όποτε το πρωινό της Δευτέρας πήραμε τα τρία παιδιά και πήγαμε για Back to school ψώνια.

Θέλετε να μάθετε πώς περάσαμε;

Ήδη βγαίνοντας από το Parking και μπαίνοντας στο εμπορικό κέντρο, μας έκανε εντύπωση η φωτεινότητα (το στέγαστρο ήταν ανοιχτό) καθώς είχαμε συνεχώς την αίσθηση ότι ήμασταν σε εξωτερικό χώρο. Αυτό ήταν πολύ βολικό, καθώς παρά το γεγονός ότι φορούσαμε συνεχώς τις μάσκες μας, δεν αισθανθήκαμε καθόλου άβολα. Αντιθέτως νιώσαμε ασφάλεια σε ένα ευάερο κι ευήλιο χώρο.

Να τονίσουμε ότι παντού… μα παντού υπήρχαν ειδικά μηχανήματα με αντισηπτικά και πετσέτες. Και στους κοινόχρηστους χώρους και στα καταστήματα.

Αφού ήπιαμε τον χυμό μας, για να πάρουμε δυνάμεις, ξεκινήσαμε την βόλτα μας.  Ξεκινήσαμε από το πρώτο επίπεδο για  τα σχολικά είδη. Οι επιλογές για τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό κι αξεσουάρ… απίστευτα πολλές.  Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε τα καταστήματα τεχνολογίας, έτσι για μία δοκιμή στις καρέκλες γραφείου, αλλά κι ενημέρωση για τα νέα μοντέλα υπολογιστών.

Φυσικά προμηθευτήκαμε μάσκες και αντισηπτικά για να έχουν μαζί τους στις τσάντες τους, σε καθημερινή βάση.

Εννοείται ότι δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε αν δεν κάναμε μία βόλτα και στα μαγαζιά με ρούχα. Ο καθένας βρήκε αυτό που του άρεσε, καθώς κι εδώ οι επιλογές είναι πολλές.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τα παιδιά το καταδιασκέδασαν  καθώς στην κεντρική πλατεία του RIVER WEST   έχει στηθεί ένα εντυπωσιακό επιστημονικό εργαστήριο για τον πιο ενδιαφέροντα διαγωνισμό

Ο Παύλος αφού έλυσε το πρόβλημα, συμπλήρωσε το κουπόνι του για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει μέχρι τις 15/9

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου  θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν:  Μία ετήσια συνδρομή για τον 1ο νικητή και τρεις διμηνιαίες συνδρομές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ρομποτικής & Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών STEM για τους 3 επόμενους. Ό,τι καλύτερο για τον Παύλο και τα κορίτσια, καθώς εδώ και 4 χρόνια παρακολουθούν μαθήματα Ρομποτικής στο σχολείο.

Και τα 3 παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι τους στο επιστημονικό εργαστήριο.

Ποιό είναι το «μυστικό» του διαγωνισμού;  Εκεί, ανάμεσα στους δοκιμαστικούς σωλήνες και τα μόρια, θα βρίσκεται ένα -απλό- μαθηματικό πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα, να βρουν το νούμερο που λείπει, να το συμπληρώσουν σε ένα από τα κουπόνια που θα βρουν στην εντυποθήκη του εργαστηρίου και να το ρίξουν στην κάλπη.  Στις 16 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση των κουπονιών και θα ανακοινωθούν οι νικητές!

Τελειώνοντας τα ψώνια … φάγαμε και το παγωτό μας!

Πόσο πιο χαρούμενοι θα μπορούσαμε να φύγουμε, αφού απολαύσαμε μικροί και μεγάλοι, τη βόλτα μας και τις αγορές μας για τη νέα σεζόν στο εμπορικό με την πιο “open air” αίσθηση. Η ανοιγόμενη οροφή του RIVER WEST παραμένει ανοιχτή κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν! Αίσθηση βόλτας σε ανοιχτό χώρο, ενώ είμαστε σε εμπορικό κέντρο!

RIVER WEST SOCIAL MEDIA
FACEBOOK @RiverWestOfficial
INSTAGRAM: @RiverWestOfficial

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

  • Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

You may also like