Bruschetta με κατσικίσιο τυρί, καρύδια, μέλι και θυμάρι

ΥΛΙΚΑ:
4 φέτες σταρένου ψωμιού
90 γρ. κατσικίσιο τυρί
30 κ.σ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
5 ml. καρυδέλαιο ( 1 κ.γ.)
φρέσκο θυμάρι 1/2 κ.γ.

bruschetta θυμαρι, κατσικισιο μελιΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό ταψί και τοποθετούμε εκεί τις φέτες του ψωμιού. Αλείφουμε κάθε φέτα με το τυρί και πασπαλίζουμε με τα καρύδια.
Ψήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί το τυρί και να ψηθούν τα καρύδια.
Μεταφέρουμε τις μπρουσκέτες σε μια πιατέλα και περιχύνουμε την καθεμία με μέλι , 1/4 κ.γ. καρυδέλαιο και θυμάρι.

Πηγή: Cookbox.gr

You may also like