Digital Detox experience με την Darphin στο Tatoi Club

Είναι κάποιες μέρες που ξεκινάς με την καλύτερη διάθεση και προϋποθέσεις και  η μοίρα δεν σου κάνει πλάκα…και πράγματι περνάς υπέροχα!

Πηγαίνοντας προς το Tatoi Club, όπου μας είχε προσκαλέσει η ομάδα της Darphin και της outstand για να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς,  είδα ένα υπέροχο ουράνιο τόξο που μού έφτιαξε ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Δεν θα σας κρατήσω περισσότερο σε αγωνία, όμως καθώς αξίζει να μάθετε τον σκοπό της επίσκεψής μας σε ένα guest house του club.  Γνωρίσαμε από κοντά την Stress Relief Vetiver Detox της Darphin,  την σειρά που απελευθερώνει το δέρμα από το φορτίο του καθημερινού στρες . Προσκεκλημένες; beauty editors και  influencers που ζήσαμε το πρωτότυπο challenge του digital detox με στόχο την αποτοξίνωση από το ψηφιακό άγχος μέσα από την 360ο προσέγγιση του mindfulness, των experience rooms και της νέας σειράς περιποίησης της εταιρείας.

Η Όλγα Φούρναρη (Marketing Manager Balkans, Darphin&Origins) και η Δανάη Κριμπένη (Product Manager, Darphin&Origins) μας καλωσόρισαν εξηγώντας μας γιατί είναι απαραίτητο να φροντίζουμε για την αποτοξίνωση της ομορφιάς, παρουσίασαν τον ρόλο της Darphin στη νέα πρόκληση. Αποστολή των καλλυντικών δεν είναι πλέον μόνο να ενυδατώνουν αλλά να συμβάλουν στην αποτοξίνωση του δέρματος σε συνδυασμό με τον διαλογισμό και τα experiential rooms ώστε να καταπολεμήσουμε το καθημερινό άγχος καθώς και τη γήρανση που υφίσταται το δέρμα εξαιτίας του.

Στη συνέχεια η  εκπληκτική Μυρτώ Λεγάκη, εκπαιδεύτρια mindfulness και κινητικού διαλογισμού, μας  έδειξε δύο τρόπους για να περιορίζουμε το άγχος και να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στις αισθήσεις μας και στο τι συμβαίνει την παρούσα στιγμή. Η πρώτη άσκηση που κάναμε αφορούσε στο να δώσουμε σημασία στην αφή και στο βάρος του σώματός μας, ενώ η δεύτερη αφορούσε το κομμάτι της αναπνοής και πώς μέσω αυτής θα καταφέρουμε να αποβάλουμε το στρες.

Η πιο υπέροχη έκπληξη ήταν τα θεματικά δωμάτια( experience rooms), τα οποία ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να αποτελούν μία απόδραση στον κόσμο των αισθήσεων. Το fluffy room ήταν ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με μαλακά χαλιά και μαξιλάρια τα οποία βοηθούν στη χαλάρωση, όπου θα μπορούσα να μείνω όλο το απόγευμα για να απομονωθώ, ενώ το bubble room ήταν διακοσμημένο με πλαστικές φυσαλίδες ειδικές για την εκτόνωση του άγχους (πολύ χρήσιμο ορισμένα απογεύματα μετά τη δουλειά ή μετά από παιδικό πάρτι!).  Το catering του Tatoi Club για άλλη μια φορά ήταν εξαιρετικό, καθώς συμπλήρωσε την όλη εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης με gourmet  και συγχρόνως ανάλαφρα πιάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες.

Στη συνέχεια, η Training Manager Balkans της  Darphin & Origins, Χρύσα  Τζώρτζη μας μίλησε για τα δύο προϊόντα της νέας σειράς της Darphin, που ενσωματώνουν την τεχνογνωσία 50 χρόνων και την εξειδίκευση στις βοτανικές συνθέσεις. Το ελιξίριο αιθέριου ελαίου Stress Relief Vetiver Detox Essential Oil Elixir βοηθά το δέρμα να γίνει πιο ανθεκτικό στην ορατή επίδραση του περιβάλλοντος, των καθημερινών πιέσεων και της έλλειψης ύπνου. Η μάσκα ελαίου Vetiver Stress Relief Vetiver Detox Oil Mask απομακρύνει άμεσα τα σημάδια του στρες που αφήνει η καταπόνηση στη διάρκεια της μέρας ενώ χαρίζει ελαστικότητα και ζωντάνια. Η εκπαιδεύτρια μας έδειξε πώς πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε προϊόν για να μεγιστοποιούνται τα οφέλη από τη δράση του.

Τις επόμενες μέρες δοκίμασα τα δύο προϊόντα. Έκανα 2 φορές την μάσκα και 3 βράδια έβαλα το ελιξίριο αιθέριου ελαίου πριν από την κρέμα νυκτός… θα με πιστέψετε αν σας πω ότι αυτό το ελαφρύ μασάζ με βοήθησε να χαλαρώσω και να κοιμηθώ καλύτερα; Και δεν κοιμάμαι (γενικά) εύκολα.

Μπείτε στο σίτε της darphin  κι ακολουθήστε την στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένες για το τι συμβαίνει στον υπέροχο κόσμο ομορφιάς της. @darphin #skincare #digitaldetox #darphingreece #vetiver

photo credits: Kynthia Kindelli

You may also like