ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΗΝ TEQUILA 1800 ΣΕ ΒΡΑΔΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

H ΑΜΒΥΧ μας προσκάλεσε να δούμε την πολυσυζητημένη ταινία “Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες” και να απολαύσουμε την πολυβραβευμένη Tequila 1800 στο πιο αριστοκρατικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σε μια γλυκιά βραδιά στο πιο όμορφο Open Air Cinema, στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρεταννίας εκλεκτοί καλεσμένοι, λάτρεις της τεκίλας και του fine drinking, «ταξιδέψαμε» μέχρι το Μεξικό με μοναδικά 1800 cocktails, απολαύσαμε burgers και finger food και αφεθήκαμε στη μαγεία της μεγάλης οθόνης.

Λίγα λόγια για την τεκίλα 1800® :  

Η 1800® Tequila πήρε το όνομά της από το έτος 1800, καθώς τότε δημιουργήθηκε η πρώτη παλαιωμένη τεκίλα. Θέλοντας λοιπόν ο Οίκος να γιορτάσει αυτήν την ημερομηνία ορόσημο, ονόμασε την τεκίλα του 1800. Η 1800® Tequila παράγεται από 100% μπλε αγαύη που καλλιεργείται και συλλέγεται από τις εκτάσεις που βρίσκονται γύρω από την πολιτεία του Jalisko στο Μεξικό. Οι συγκεκριμένες εκτάσεις είναι πλούσιες σε κόκκινο άργιλο και χρειάζονται συνολικά 8 χρόνια προκειμένου να ωριμάσει και να συλλεχθεί το φυτό της μπλε αγαύης.

You may also like