Editor’s Choice: White Caviar Essence Extraordinaire by La Prairie

Εμπνευσμένη από το αγνό φως που είναι μοναδικό στο Μοντρέ, η La Prairie επιδιώκει να αξιοποιήσει τη δύναμή του με τη Συλλογή White Caviar – τη δύναμη να ζωντανεύει, να βελτιώνει, να ομορφαίνει – την ίδια δύναμη που οι καλλιτέχνες πασχίζουν να αποτυπώσουν στα έργα τους για να αναδείξουν τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο μοναδικός φωτισμός που είναι εγγενής στον τόπο καταγωγής της La Prairie είναι μία μπαλάντα φωτός πάνω από το νερό. Σε αυτό το αργό, ρευστό ταξίδι, το φως και το νερό συναντώνται με τρόπο που είναι μοναδικός στην Ελβετία. Αυτή η γοητεία είναι μία μαγική συνάντηση φωτός και νερού.

Ενθυλακωμένο φως

Εμπνευσμένοι από αυτή τη μαγική συνάντηση, οι επιστήμονες της La Prairie παγίδευσαν την αστραφτερή του λάμψη για να την αποτυπώσουν στην επιδερμίδα. Το 2019, οι επιστήμονες της La Prairie καθιέρωσαν την Εξίσωση του Φωτός, η οποία δείχνει ότι το φως – ή η φωτεινότητα του δέρματος – είναι συνάρτηση του χρώματος και της αντανάκλασης. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν νέα μονοπάτια προς τη φωτεινότητα, αναρωτήθηκαν πως το νερό θα μπορούσε να επηρεάσει την αντανάκλαση του φωτός από το δέρμα – προσπάθησαν να παγιδεύσουν αυτήν την αστραφτερή φωτεινότητα, για να αναδείξουν ξανά τη μαγεία του.

Η φόρμουλα του White Caviar Essence Extraordinaire αντιμετωπίζει το στοιχείο αντανάκλασης της Εξίσωσης του Φωτός με τρεις τρόπους. Πρώτον, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος και συνεπώς την ποσότητα νερού στο δέρμα. Περιέχει, επίσης, συστατικά που υποστηρίζουν το κολλαγόνο και βοηθούν στη γεμάτη όψη του δέρματος και στη δημιουργία πιο σφριγηλής εμφάνισης. Τέλος, απολεπίζει απαλά για να παρέχει ένα λείο φινίρισμα που αντανακλά το φως. Μαζί, αυτές οι ενέργειες ενισχύουν την αντανάκλαση του φωτός στην επιδερμίδα.

Παράλληλα, το White Caviar Essence Extraordinaire αντιμετωπίζει τη χρωματική πτυχή της Εξίσωσης του Φωτός παρέχοντας στο δέρμα το πιο ισχυρό μόριο φωτεινότητας. Το Lumidose, που περικλείεται στη μοναδική σύνθεση του για πρώτη φορά. Πρόκειται για τον πιο ισχυρό αναστολέα της ανθρώπινης τυροσινάσης που γνωρίζουμε σήμερα. Αυτό το εξαιρετικό μόριο αναγνωρίστηκε ως το μοναδικό πιο ισχυρό ενεργό συστατικό που φωτίζει, μετά από περισσότερα από 15 χρόνια έρευνας που περιλάμβανε έλεγχο περισσότερων από 50.000 συστατικών. Το Lumidose περικλείστηκε για πρώτη φορά, χάρη σε μια καινοτόμο τεχνολογία, η οποία σχηματίζει ένα σύστημα διπλής ενθυλάκωσης.

Τα συστατικά του ελβετικού χαβιαριού

Swiss Golden Caviar Extract. Το χαρακτηριστικό συστατικό χαβιαριού της συλλογής White Caviar, έχει αποδειχτεί ότι υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου για να βοηθήσει στη γεμάτη όψη του δέρματος και στη δημιουργία πιο σφριγηλής όψης. Ετσι αυξάνεται η αντανάκλαση φωτός πίσω στη επιφάνεια του δέρματος. Επιπλέον, το Swiss Golden Caviar Water αιχμαλωτίζει τα πιο ευαίσθητα και πτητικά συστατικά του χρυσού χαβιαριού. Αποτελεί τη βάση της φόρμουλας και ενισχύει την αισθητική του με μια αναζωογονητική πινελιά. Όπως όλες οι δημιουργίες της La Prairie, το White Caviar Essence Extraordinaire είναι εμποτισμένο με το Exclusive Cellular Complex της La Prairie. Το ενεργό συστατικό χρησιμοποιεί βιοτεχνολογική έρευνα αιχμής για να δώσει νέα ζωή και ενέργεια στην επιδερμίδα.

Είναι τοποθετημένο σε ένα κομψό γυάλινο δοχείο με καινοτόμο σχέδιο μπουκαλιού -γυαλί μέσα σε γυαλί. Έτσι προστατεύεται η φόρμουλα από το φως και διατηρείται η αποτελεσματικότητά της, βυθίζοντας την επιδερμίδα σε μια αστραφτερή φωτεινότητα.

Η τελετουργία φωτεινότητας με το White Caviar

Πρωί και βράδυ, καθαρίστε το πρόσωπο σχολαστικά. Εφαρμόστε το White Caviar Essence Extraordinaire, το πρώτο βήμα για πιο φωτεινό, πιο σφριγηλό δέρμα. Μια μεταμορφωτική ουσία από gel σε νερό, η μεταξένια, ιριδίζουσα λοσιόν γλιστράει για να ξεκινήσει την εξαιρετική της δουλειά με μια αναζωογονητική αίσθηση. Βοηθά στην προστασία του δέρματος από τη ρύπανση και το οξειδωτικό στρες. Η επιδερμίδα λειαίνεται, συσφίγγει και αποκτά μια αίσθηση γεμάτη, ενυδατωμένη και ανανεωμένη.

Συνεχίστε με το White Caviar Illuminating Pearl Infusion, έναν ορό που στοχεύει στις κηλίδες γήρανσης, την ερυθρότητα και το γκριζάρισμα… Τα τρία χρωματικά φράγματα φωτός για μια λαμπερή επιδερμίδα. Ολοκληρώστε την τελετουργία χορηγώντας μια δόση White Caviar Crème Extraordinaire, για την ενίσχυση της φωτεινότητας. Εφαρμόστε απαλά σε ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για βελτιστοποιημένη προστασία από τις επιδράσεις της γήρανσης που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, εφαρμόστε το Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50 το πρωί… Κι επαναλάβετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το νέο λανσάρισμα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στα μέσα Μαρτίου.

You may also like