Ένα βήμα μπροστά με τη Julie Sergent Ferreri

Η Julie Sergent Ferreri αγαπάει τη μόδα όσο και την αρχιτεκτονική. Για κείνη αυτά τα δύο συνδέονται. Ο τρόπος που βλέπει την αρχιτεκτονική, έχει αναπόφευκτο ρόλο στον τρόπο που βλέπει τη μόδα σήμερα. Mας εμπνέει και την ακολουθούμε – πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά παρέα με την άνοιξη. Δεν φοβάται τις αλλαγές και τολμά με έντονα χρώματα να αλλάξει την γκαρνταρόμπα της  με νέες στάσεις. Παντρεύει συνδυασμούς με αντιθέσεις με άνεση και καλαισθησία. Τι μας αρέσει σε εκείνη; Η απλότητα και ο ενθουσιασμός που εκπέμπει χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Julie’s way

Αν δεν ήταν το χρώμα Ίσως να περνούσε απαρατήρητο το συγκεκριμένο outfit. Η Julie  επέλεξε να ανατρέψει την κλασική νόρμα σε ένα modern style, που θα ξεχωρίσεις για πάντα. Συνδύασέ την ίσια slim line γραμμή παντελονιού με το έντονο πράσινο χρώμα σε total αρμονία με το πάνω μέρος του συνόλου. Ίδιες εντάσεις και ίδιες αποχρώσεις για να τονίσει την υπέροχη γραμμή του. Σ’ αντίθεση με το μπλέιζερ σακάκι που κυριαρχεί το orange ως κυρίαρχο mood,μας βάζει σε ένα κλίμα εντελώς colorful. Αίσθηση δίνει η σικ ατμόσφαιρα στο clutch που κρατά σε nudeαπόχρωση. Η επιλογή των low profile υποδημάτων σε total black εστιάζουν στο στυλ, αλλά εξίσου και στην άνεση της καθημερινότητας.

Make up- hairstyling

Ένα χαλαρό πιάσιμο των μαλλιών σε συνδυασμό με hair bangs, δίνουν την κομψότητα της γαλλικής φινέτσας. Total nude- makeup, είναι η φιλοσοφία της Julie για ένα φρέσκο look εστιάζοντας στην νεότητα. Τα μαύρα γυαλιά ηλίου αλλά και τα λεπτά κοσμήματα μπαίνουν σε δεύτερο ρόλο, ώστε να κυριαρχήσει το πολύχρωμο outfit.

Τολμήστε, συνδυάστε και εκφραστείτε όπως εκείνη.

Photo credits: @JulieSfi/ instagram

You may also like