ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ  ΝΕΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MITSIS N’U PIRAEUS PORT

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε το μεσημέρι της 22ας Απριλίου στο νέο ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port, ακριβώς δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά. Ανακαλύψαμε έναν νέο γαστρονομικό προορισμό που αξίζει να επισκεφτείτε, ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να φύγετε άμεσα με κάποιο πλοίο. Πρόκειται για το Bar & Restaurant Amber Cellar, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις εμπνευσμένες από την μεσογειακή κουλτούρα. Ο χώρος έχει ως πηγή έμπνευσης τα κελάρια του αποστακτήριου των οινοπνευματωδών ποτών METAXA, που στεγαζόταν παλαιότερα στο ίδιο κτίριο.Οι κυρίες Τζένη και Χριστίνα Μήτση μας υποδέχθηκαν και μας ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του νέου εστιατορίου. Ακολούθησε γεύμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της κουζίνας του εστιατορίου, το οποίο επιμελήθηκαν ο Executive Chef του Ομίλου Mitsis Δημήτρης Στειακάκης και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Στέλιος Μάκαρης.

Μια all-day σύγχρονη ελληνική γαστρονομική εμπειρία

Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό, το Amber Cellar, προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με μια σύγχρονη ματιά, ενώ διαθέτει και μια αποκλειστική λίστα με ελληνικά κρασιά αλλά και cocktails με έμφαση στα ελληνικά αποστάγματα με την υπογραφή του Beverage Consultant Χρήστου Χουσέα.  Ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Κακανιάς, δημιούργησε για το εστιατόριο ένα mural εμπνευσμένο από την ιστορία του κτιρίου, την ποτοποιία METAXA και την τοπική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

«Το Amber Cellar αντιπροσωπεύει έναν all-day γαστρονομικό προορισμό αλλά και σημείο συνάντησης για επισκέπτες, φίλους αλλά και συνεργάτες για να απολαύσουν εξαιρετική ελληνική κουζίνα που συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά με την άψογη εξυπηρέτηση»

Χριστίνα Μήτση, Πρόεδρος του Ομίλου Mitsis

Πριν απολαύσουμε το γεύμα μας, είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα δωμάτια και στο rooftop του ξενοδοχείου, όπου ετοιμάζεται το bar με θέα το λιμάνι του Πειραιά. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα σπίτι για να συναντηθούν οι ταξιδιώτες του κόσμου, οι λάτρεις του lifestyle και της γαστρονομίας με 101 δωμάτια και σουίτες, το μπαρ-εστιατόριο Amber Cellar και ένα μπαρ στον 8ο όροφο.

Η τέχνη παίζει κεντρικό ρόλο στην εμπειρία των επισκεπτών, με έργα τέχνης από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, τον Κώστα Βαρώτσο, τον Κωνσταντίνο Κακανιά και τον Cacao Rocks, προσφέροντας μια απροσδόκητη συνάντηση με τη σύγχρονη ελληνική τέχνη.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο MITSIS

Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 22 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Spa και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

Ο Όμιλος MITSIS έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
You may also like