ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3: ΣΤΙΣ 14/9 ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας,Nia Vardalos, και σε παραγωγή των Rita Wilson, ‎Tom Hanks και Gary Goetzman, η παγκόσμια επιτυχία “Γάμος αλά ελληνικά”,επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της μοναδικήςς οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο αγάπη, αναποδιές και ανατροπές! Ώπα!

Στην ταινία επιστρέφει το αξιαγάπητο καστ μαζί με νέες προσθήκες με τη Βαρντάλος στον ρόλο της Τούλας, τον Τζον Κόρμπετ στον ρόλο του συζύγου της Ίαν και την Έλενα Καμπούρις στον ρόλο της κόρης τους, Πάρις.  Ο Λούις Μάντιλορ υποδύεται τον αδελφό της Τούλας, Νικ,η Λέινι Καζάν είναι η Μαρία, η μητέρα του Νικ και της Τούλας. Η Αντρέα Μάρτιν είναι η αδελφή της Μαρίας,η θεία Βούλα,και η Μαρία Βακράτσις είναι η θεία Φρίντα. Η Τζία Καρίντις και ο Τζόι Φατόουν υποδύονται ξανά τα ξαδέλφια Νίκι και Άντζελο.

Το καστ ανανεώνει ο Ιλάιας Κακάβας στον ρόλο του πρώην της Πάρις, του Αριστοτέλη. Η Μελίνα Κοτσέλου είναι η Βικτωρία και η Στέφανι Νουρ είναι η Κάμαρ.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Nia Vardalos Παραγωγοί: Rita Wilson, ‎Tom Hanks και Gary Goetzman

Ηθοποιοί: Nia Vardalos, John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Lainie Kazan και Andrea Martin.

You may also like