H DARPHIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΤΟ ΝΕΟ INTRA LINNER YOUTH RESCUE SERUM

Με προοδευτικά βήματα στην κατανόηση και την αντιμετώπιση της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Darphin παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά περιποίησης Intral, με τo νέο Intral Inner Youth Rescue Serum & το νέο Intral Daily Micellar Toner. Συνδυάζοντας ενισχυμένα βοτανικά συστατικά με την προηγμένη τεχνολογία, η καθημερινή σας beauty routine απογειώνεται και η νεανική όψη της επιδερμίδας διατηρείται.

Εκτεταμένες έρευνες έχουν δείξει ότι η ευαισθησία της επιδερμίδας συνδέεται με την πρόωρη γήρανσή της. Οι ειδικοί της Darphin, εργάστηκαν εντατικά στο εργαστήριο στο Παρίσι, προκειμένου να τελειοποιήσουν τη σύνθεση του Intral, ως ένα απόλυτα εξειδικευμένο, δερματολογικά ελεγμένο προϊόν στην αντιμετώπιση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Μέχρι στιγμής, ήταν γνωστό ότι η ευαισθησία της επιδερμίδας αποτελούνταν από δύο στάδια. Στο πρώτο, η επιδερμίδα ενεργοποιεί συναγερμούς λόγω της παρατεταμένης έκθεσηςσεεξωτερικούς παράγοντες. Στο δεύτερο στάδιο, εμφανίζονται τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια βλάβης, που εντείνουν την ευαισθησία και οδηγούν σε διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Πρόσφατα, ερευνητές ανακάλυψαν κι ένα τρίτο στάδιο,τη διόρθωση της ευαισθησίας, κατά το οποίο η επιδερμίδα ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή λιπιδίων τα οποία καταπολεμούν τους ερεθισμούς που μπορούν να επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας.

Intral Daily Micellar Toner

«Με την ταυτόχρονη έρευνά μας στην ευαισθησία που προκαλείται από την έκθεση, αλλά και στα βοτανικά και άλλα ισχυρά ενεργά συστατικά που στοχεύουν στα διαφορετικά στάδιά της, δημιουργούμε έναν συνδυασμό συστατικών που ενισχύουν τη φυσική παραγωγή των λιπιδίων που την καταπολεμούν και τα οποία είναι απαραίτητα για μια υγιή επιδερμίδα», εξηγεί η Krystle Corallo Darby, Ερευνήτρια&Senior Scientist των Εργαστηρίων της Darphin.

Προλαμβάνοντας και διορθώνοντας την ορατή και αόρατη ευαισθησία σε όλα τα στάδια, το Intral Inner Youth Rescue Serum δρα προκειμένου να μειώσει τους ερεθισμούς, συμπεριλαμβανομένηςτης ερυθρότητας και συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς όψης, της ανθεκτικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Η Darphin συνεργάζεται μαζί με την Dr. Laurence Michel, Dermatology Researcher, INSERM, Hôpital Saint-Louis, η οποία επιβεβαιώνει: «Οτιδήποτε επηρεάζει την επιδερμίδα σας σήμερα, επηρεάζει και το μέλλον σας. Η ευαισθησία και ο ερεθισμός μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρα σημάδια γήρανσης.  Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσειςνωρίς, με σκοπό την πρόληψη του ερεθισμού βραχυπρόθεσμα και της αντιγήρανσης μακροπρόθεσμα. Η χρήση ενός εξειδικευμένου προϊόντος για την ευαίσθητη επιδερμίδα είναι απαραίτητη».

Προηγμένη βοτανική Και επιστημονική σύνθεση

Το Intral Inner Youth Rescue Serum είναι ενισχυμένο με προηγμένα συστατικά, συνθέσεις και τεχνολογίες.Το 84% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

BIOC6

Ο ισχυρόςσυνδυασμός βοτανικών συστατικών όπως Παιώνια, Κράταιγος, Χαμομήλι, Πανθενόλη, Πολυσακχαρίτες και το νέο συστατικό Pink Rock Rose, που στοχεύει στη μείωση της ευαισθησίας κατά 97%.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ PROCOMPLEX ΜΕ ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ

Ο συνδυασμός Ρεσβερατρόλης και Σαλικυλικού Οξέος, ξεκλειδώνει νέα οφέλη. Μετά από 8 χρόνια δοκιμών και εργαστηριακών ερευνών, ανακαλύψαμε ότι αυτό το σύμπλεγμα συμβάλλει αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της παραγωγή των φυσικών καταπραϋντικώνλιπιδίων της επιδερμίδας κατά 34%*3τα οποία την επαναφέρουν σε υγιή επίπεδα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟ-ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΤΩΝ

Η ενισχυτική αυτή τεχνολογία της Darphin, βοηθά στην βελτιστοποίηση των συστατικών που καταπολεμούν τα 3 στάδια της ευαισθησίας της επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο σύστημα μεταφοράς βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα του BioC6 και του συμπλέγματος Reservatrol Pro στην επιδερμίδα, ακριβώς εκεί που απαιτείται γιαμέγιστη αποτελεσματικότητα.

Μια πολυτελής εμπειρία Υψηλής απόδοσης με αποδεδειγμένα αποτελέσματα

 Η εκλεπτυσμένη υφή και το φυσικό άρωμα βοτάνων βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε προϊόντος της Darphin.Μια υψηλή εμπειρία αισθήσεων ήταν πάντα ζωτικής σημασίας για τον Pierre Darphin και την παριζιάνικη κληρονομιά μας, η οποία πέρα από την ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή της, προσφέρει και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ένα απαραίτητο βήμα για τη φροντίδα της επιδερμίδα σας

Με την εξαιρετικά ελαφριά και απορροφήσιμη υφή, ο ορός Intral Inner Youth Rescue Serum αποτελεί απαραίτητο βήμα σε κάθε πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας. Η χρήση αυτού του ορού επόμενης γενιάς, ως το πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό σας, θα εξισορροπήσει και θα βελτιστοποιήσει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα θα την προετοιμάσει για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

You may also like