Halloween: Πώς φτιάχνεται η “Κολοκύθα του τρόμου”

Μας ρωτήσατε και σας απαντάμε….

Διαλέγουμε μια ωραία στρογγυλή κολοκύθα, της κόβουμε το “κεφάλι” με μαχαίρι και καθαρίζουμε με ένα μεγάλο κουτάλι τα σπόρια και με μαχαίρι τα πιο “δύσκολα” κομμάτια.
Original_Hungry-Pumpkin-Carving-04_s4x3_lg

Για να διευκολύνoυμε τον σχεδιασμό του “προσώπου” καλό είναι από την εξωτερική πλευρά να έχουμε ζωγραφίσει με έναν μαρκαδόρο τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να δώσετε…

Original_Hungry-Pumpkin-Carving-05_s4x3_lg
Σε αυτά τα σημεία, χρησιμοποιούμε τον πατατοκαθαριστή ή το ειδικό εργαλείο για το ξύσιμο του βουτύρου, για να λεπτύνουμε τα τοιχώματα.

Είναι απλό, χρειάζεται λίγη υπομονή και το αποτέλεσμα, μπορεί να είναι εκπληκτικό. Μην ξεχάσετε στο τέλος να βάλετε ένα κερί σε ρεσό για να φωτιστεί εσωτερικά…

You may also like