Happy 2021: Τα ωραιότερα γούρια για μία πραγματικά “Καλή Χρονιά”!

Το 2020 κοντεύει στο τέλος του και πραγματικά, όλοι μας θέλουμε να του πούμε “στο καλό (;) και να ΜΗ μας ξανάρθεις!”! Και φυσικά η προσμονή η νέα χρονιά να μας ευλογήσει με όσα μας στέρησε αυτή που ολοκληρώνει τον κύκλο της είναι ακόμη πιο έντονη. Ας βοηθήσουμε να κάνουμε την ευχή για “Καλή Χρονιά” να πιάσει κάνοντας δώρο το γούρι του 2021!

Maya Zoulovits

               Φέτος η Maya Zoulovits θα καλωσορίσει το 2021 με ένα αντικείμενο συναφές με τη γυναικεία θηλυκότητα και κομψότητα. Ο λόγος για τη βεντάλια, η οποία θα συμβολίζει το μέλλον που εμείς οι ίδιοι κρατάμε στα χέρια μας. Όπως με τη βεντάλια κινούμε τον αέρα προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, έτσι και το μονοπάτι της ζωής μας το χαράζουμε εμείς με επιμονή και πίστη στον εαυτό μας. Η βεντάλια που είναι διαθέσιμη σε ασήμι, χρυσό και rose gold…

                … ή να είναι ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ για τα πουκάμισά μας!

Exeisenalastixaki?

               Δεν υπήρχε περίπτωση το Exeisenalastixaki?” να μη μας ευχηθεί “Καλή Χρονιά” με τα πανέμορφα λαστιχάκια του! Γι’ αυτό και το special lucky setγια το 2021 μεταδίδει το μήνυμα “2health, 2love, 2kind” παίζοντας ευφυώς με τον αριθμό 2 και το κάθετο τμήμα των αρχικών των λέξεων να σχηματίζουν το 2021που τόσο ανυπομονούμε να είναι ευχάριστα διαφορετικό!

           

2k10Creations

               Η Κατερίνα Καμίση, με τη σειρά γουριών του 2K10 Creations “τζογάρει” στο Lucky 21 με ένα charm–τραπουλόχαρτο που συνοδεύεται στην αλυσίδα του κολιέ από ένα “ματάκι” για καλή τύχη, αλλά και αυτά τα πανέμορφα βραχιόλια – “ματάκια”!

Treasure Box byAnnita

               To TreasureBoxbyAnnita κρύβει στη συλλογή του πραγματικούς… θησαυρούς! Το βραχιόλι “Ελπίδα” αντικατοπτρίζει αυτό που όλοι μας κρύβουμε μέσα μας: την ελπίδα πως θα νικήσουμε την περιπέτεια που ζούμε όλοι μας εδώ και τόσους μήνες. Για να “πιάσει” το “ξόρκι” μπορούμε να το συνδυάσουμε με το κολιέ “Lucky Stick”! Αλλά υπάρχει και η επιλογή με το κομψό “Athena”…

Christina Soubli

               Τέλος, από τις δημιουργίες της Christina Soubli ξεχωρίζουμε το δαχτυλίδι Tie The Knot. Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε συνδέσει τη φράση με τα “δεσμά” του γάμου…Ωστόσο σε πολλές κουλτούρες ο κόμπος συμβολίζει την καλοτυχία, την αφοσίωση, την ενότητα και φυσικά την αγάπη. Έτσι το δαχτυλίδι αυτό μπορεί να είναι ένα ιδανικό μέσο να πετύχουμε όσα επιθυμούμε μέσα στη νέα χρονιά!

‘Per Aspera Ad Astra’ Lucky Charm 2021’


Σύµφωνα µε την ελληνική µυθολογία, ο Απόλλωνας ήταν ο θεός του φωτός και του ηλίου. Η Δάφνη ήταν η µυθική νύµφη, η οποία είχε αιχµαλωτίσει την καρδιά του για αυτό και εκείνος δηµιούργησε ένα αειθαλές στεφάνι από δάφνες προς τιµήν της. Τα φύλλα της δάφνης είναι σύµβολο διαχρονικότητας και δόξας. Συµβολίζουν την αφοσίωση, την ολοκλήρωση και την αρµονία και αποτέλεσαν την έµπνευση για το γούρι του 2021. «Στοχεύοντας στα αστέρια, παρά τις δυσκολίες», είναι το motto της συλλογής κοσµηµάτων ‘Per Aspera ad Astra’ της CM Makris.

               Ό,τι κι αν επιλέξετε, μην ξεχνάτε το εξής: πως η ισχύς ενός γουριού ως δώρο εξαρτάται από την αγάπη με την οποία θα το χαρίσουμε. Και να είστε σίγουροι πως αυτή είναι που θα “δέσει” την ευχή ώστε το 2021 να είναι μία ΚΑΛΗ χρονιά!

Photo credits:@rihok /unsplash

You may also like