“ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”: 22O ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

Τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα; Πέρα από τον θρησκευτικό τους χαρακτήρα, είναι η γιορτή της Αγάπης. Είναι ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας… Και κυρίως να βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας που έχουν την ανάγκη μας. Και ο καθένας μπορεί να το κάνει με τον δικό του τρόπο.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», πραγματοποιεί και φέτος, το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar, στις 3 & 4 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.
Για 22η χρονιά, με την πολύτιμη συμμετοχή των Πρεσβειών, το Σωματείο διοργανώνει μια χαρούμενη διεθνή γιορτή με γεύσεις, μουσική, ήθη και έθιμα από όλες τις Ηπείρους.
Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες μπορούν να χαζέψουν, να απολαύσουν λιχουδιές στην ειδικά διαμορφωμένη μας ταβέρνα, στο καφέ και στο μπαρ και να αγοράσουν σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία,  παιχνίδια ενώ η
λαχειοφόρος αγορά επιφυλάσσει εκπλήξεις με καταπληκτικά δώρα.

Το έργο του Σωματείου

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1987, με σκοπό να προσφέρει σε παιδιά απόρων οικογενειών τα απαραίτητα εφόδια για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Σε αυτά τα 35 χρόνια, έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και
ανακούφιση σε περισσότερα από 14.750 παιδιά από 6.500 οικογένειες.

Το Σωματείο προσφέρει, με τη συνεργασία εξειδικευμένου προσωπικού, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επισιτιστική στήριξη, ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη γονέων, εκπαιδευτική και πολιτισμική κατάρτιση παιδιών και γονέων, πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών.
Το Σωματείο διατηρεί επίσης Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο, στον Κεραμεικό.

Featured image: pexels.com/@ante-majic

You may also like