Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ  ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

Σε μία λαμπερή και παράλληλα ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο lobby του ξενοδοχείου, με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική  χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’, έγινε η φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Εκεί βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί», οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν με κέφι και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου η μαγεία των Χριστουγέννων είναι διάχυτη. Πρωταγωνιστής όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου ύψους 7,5 μέτρων! Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Παράλληλα, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας με αφοσίωση στη δημιουργία μιας ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία και τον εθελοντισμό, ενεργοποιούν και φέτος μια ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση. Συγκεκριμένα, για τους επόμενους 10 μήνες, σε κάθε λογαριασμό που πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall οι επισκέπτες θα μπορούν να δωρίσουν €2 επιπλέον για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το Παιδί» για τη δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται εδώ και 27 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και στην υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές

Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στηρίζεται σε πόρους από ιδιωτικούς πόρους και την υποστήριξη εθελοντών. 

Περισσότερα: mazigiatopaidi.gr

Photo credits: Studio Panoulis

Featured image: Hotel Grande Bretagne/ facebook

You may also like