Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «THE GOOD MOTHERS» ΕΡΧΕΤΑΙ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ DISNEY+

H νέα πρωτότυπη ιταλική σειρά «The Good Mothers» έρχεται στο Disney+ στην Ελλάδα στις 5 Απριλίου, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα. Η σειρά κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο καλύτερης σειράς στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Το βραβείο θεσπίστηκε φέτος και είναι το πρώτο στην ιστορία του φεστιβάλ που απονέμεται σε σειρά. Το βραβείο παρέλαβαν οι σκηνοθέτες Julian Jarrold και Elisa Amoruso.

Η σειρά «The Good Mothers» ακολουθεί μια πολυεπίπεδη αφήγηση και παρουσιάζει τη συγκλονιστική, αληθινή ιστορία τριών γυναικών που γεννήθηκαν στην πιο φονική και πλούσια οικογένεια της ιταλικής μαφίας και συνεργάστηκαν με μια θαρραλέα εισαγγελέα για να την καταστρέψουν εκ των έσω. Οι γυναίκες πρέπει να πολεμήσουν τις ίδιες τους τις οικογένειες για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να χτίσουν ένα νέο μέλλον για τα παιδιά τους.

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, αφηγείται τις ζωές τριών γυναικών που τόλμησαν να αψηφήσουν την Ντραγκέτα: της Ντενίζ, κόρης της Λέα Γκαρόφαλο, της Μαρία Κοντσέτα Κατσόλα και της Τζουζεπίνα Πέσε. Τις βοηθά η εισαγγελέας Άννα Κολάτσε, η οποία είχε μια ιδέα αμέσως μόλις έφτασε στην Καλαβρία: για να νικήσει τις οικογένειες της Ντραγκέτα, πρέπει να επικεντρωθεί στις γυναίκες. Πρόκειται για μια ριψοκίνδυνη στρατηγική, καθώς η Ντραγκέτα είναι μια διαβόητη οργάνωση που όλοι τρέμουν για τη σιδερένια πυγμή και την ύπουλη
δύναμη της. Το «The Good Mothers» ακολουθεί την Ντενίζ, την Τζουζεπίνα και τη Μαρία Κοντσέτα στην προσπάθειά τους να απελευθερωθούν από την εγκληματική εξουσία και να συνεργαστούν με τις αρχές.

The cast

Το καστ περιλαμβάνει τους Gaia Girace (My Brilliant Friend) ως Ντενίζ Κόσκο, Valentina Bellè (Catch-22, Medici) ως Τζουζεπίνα Πέσε, Barbara Chichiarelli (Suburra – The series, Bad Tales) ως Άννα Κολάτσε, Francesco Colella (Zero Zero Zero, Trust) ως Κάρλο Κόσκο, Simona Distefano (The Traitor) ως Μαρία Κοντσέτα, Andrea Dodero (Thou Shalt Not Hate) ως Καρμίνε και με τη Micaela Ramazzotti (Like Crazy, The First Beautiful Thing) ως Λέα Γκαρόφαλο.

You may also like