Η ΠΡΩΙΝΗ SKINCARE ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της νυχτερινής περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά μια σταθερή πρωινή skincare ρουτίνα είναι εξίσου σημαντική. Η νυχτερινή περιποίηση της επιδερμίδας στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων της επιδερμίδας, πριν ξεκινήσει η αναγέννηση του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου μας.

Αλλά η πρωινή περιποίηση στοχεύει στην προστασία και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.  Θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν αρκετά βήματα για την πιο αποτελεσματική πρωινή φροντίδα του δέρματος, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές… καμία μας δεν έχει πολύ χρόνο!

Εάν το μόνο που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί τα βασικά για το skincare, τότε θα είσαι σε καλό δρόμο για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο όλη την ημέρα.

Βήμα 1: Καθαριστικό  

Ένα καθαριστικό χαμηλού pH στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας βοηθά στον σωστό βαθύ καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερυθρότητα.

DIOR LA MOUSSE OFF/ON FOAMING CLEANSER
Βήμα 2: Τόνερ

Το τόνερ είναι εύκολα το πιο παρεξηγημένο προϊόν περιποίησης δέρματος και πολύ πιο σημαντικό από ό,τι πιστεύεται. Το καλό τόνερ εξισορροπεί το pH του δέρματός σου και προορίζεται να ενυδατώνει την επιδερμίδα,  κάτι που τώρα τον χειμώνα είναι απαραίτητο!

DIOR HYDRA LIFE BALANCING HYDRATION -2 IN 1 SORBET WATER
Βήμα 3: Αντιοξειδωτικός ορός

Το πιο σημαντικό (και ακριβό) βήμα στην πρωινή skincare ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Εκτός από την αντηλιακή προστασία, είναι ένας ορός πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Το πρόσωπό μας έρχεται αντιμέτωπο με πολλούς παράγοντες που θέλουν να του κάνουν κακό όλη την ημέρα: καυσαέριο, βρώμικη οθόνη του τηλεφώνου, κ.λπ. Οι οροί φροντίζουν την επιδερμίδα και διατηρούν το δέρμα μας φωτεινό και σφριγηλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

DIOR CAPTURE TOTALE SUPER POTENT SERUM
Βήμα 4: Κρέμα ματιών

Το να ενυδατώνεις τα μάτια σου το πρωί θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ξύπνια και θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις καλύτερα το μακιγιάζ. Διάλεξε μια πιο αραιή φόρμουλα το πρωί σε σχέση με κάτι παχύρρευστο για το βράδυ. Απορροφάται πιο γρήγορα και θα κάνει το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο όλη την ημέρα. 

LA PRAIRIE ESSENCE OF SKIN CAVIAR EYE COMPLEX WITH CAVIAR EXTRACTS
Βήμα 5: Ενυδατική κρέμα

Επέλεξε μια ενυδατική Κρέμα που θα καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και μην ξεχνάς στο τέλος το αντηλιακό σου, ακόμη και τώρα τον χειμώνα!

LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE CREAM

M.E.

Featured image: pexels.com/@yankrukov

You may also like