ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ + ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

Οι δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού ξεκινούν, ξεχωριστά, εμφανίσεις στο Θέατρο Άλσος κάθε Δευτέρα και Τετάρτη αντίστοιχα για να μας ταξιδέψουν με τις επιτυχίες τους…

Η Τάνια Τσανακλίδου έρχεται στο Θέατρο Άλσος από την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα με την νέα της παράσταση που έφτιαξε η ίδια με κέφι και αγάπη.

Η Τάνια φέρνοντας μαζί τους θησαυρούς της δισκογραφίας της, την απαράμιλλη ερμηνεία της, την γενναιόδωρη σκηνική παρουσία και το μοναδικό ταπεραμέντο της μοιράζεται τη σκηνή του Άλσους με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, Κώστα Νικολόπουλο, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Παπαϊωάννου και Παναγιώτη Τσεβά.

Όλη αυτή η συναρπαστική ομάδα υπόσχεται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε.

Η Αλέκα Κανελλίδου ξεκίνησε από χθές- για πρώτη φορά-στο Θέατρο Άλσος να μοιράζεται μαζί μας αγαπημένες ερμηνείες κάθε Τετάρτη για λίγες παραστάσεις!

Με τα τραγούδια της πλούσιας διαδρομής της, τη βαθιά αισθαντική φωνή και το τζαζ ηχόχρωμα της, έρχεται για να μας ταξιδέψει σε μαγικές βραδιές γεμάτες από ερωτικά τραγούδια που έχουν στιγματίσει τις καρδιές μας.

Μέσα από ταξίδια στο χρόνο από το χθες μέχρι σήμερα, για όλους εμάς που ερωτευτήκαμε με την φωνή της, αισθανθήκαμε, αγαπήσαμε και ταυτίσαμε τις ερμηνείες της με αξέχαστες προσωπικές μας στιγμές.

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: για Τανια Τσανακλίδου / για Αλέκα Κανελλίδου

You may also like