Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Με πρωταγωνίστρια την Bella Hadid  που έκλεψε την παράσταση!

Μπορεί η Bella να ξεκίνησε λίγο αργότερα το ταξίδι της στον χώρο της μόδας, σε σχέση με την αδελφή της Gigi Hadid, αλλά οι εμφανίσεις της στις πασαρέλες είναι αξιομνημόνευτες. Τα fashion weeks ανά τον κόσμο -κυρίως σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και Μιλάνο- είναι τα events όπου ξεδιπλώνονται τα trends που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον μας… Γι’ αυτό και εμείς -ως λάτρεις της μόδας- τα παρακολουθούμε αυτά σχεδόν ευλαβικά!

Βεβαίως, το παρακολουθούμε και για το σόου του όλου event. Ε, αυτό μας πρόσφερε κι η Bella Hadid όταν φόρεσε on the spot (κυριολεκτικά!) μία δημιουργία του γαλλικού οίκου Coperni.

Αν και η ακριβής τεχνολογία πίσω από αυτή τη θεαματική εμφάνιση του μοντέλου για το brand χρειάζεται μερικές περαιτέρω διευκρινίσεις… Το “ζουμί” είναι η χρήση ενός ειδικού πολυμερούς σε μορφή spray. Το μοντέλο ήταν έτοιμο κι απλά περίμενε μέχρι η σύνθεση να μετατραπεί σ’ ένα κομψό λευκό φόρεμα.

Το πολυμερές κατασκευάστηκε από τον Manel Torres και την ομάδα του στο Κέντρο Καινοτομίας Βιοεπιστήμης στο Λονδίνο κι επιγραμματικά απελευθερώνει ίνες οι οποίες εξατμίζονται κατά την πρώτη επαφή με το σώμα.

Με δεδομένο πως το brand από γεννήσεώς του θέλησε να “παντρέψει” την τέχνη της μόδας με την επιστήμη… Αν μη τι άλλο, το πέτυχε σε μία εντυπωσιακή επίδειξη.

Για την ώρα θα αφήσω την εικόνα να μιλήσει από μόνη της … Όσο εγώ ψάχνω πώς μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτή τη μαγική φόρμουλα!

Πηγή: Elle UK

Photo credits: @bellahadid/ instagram

You may also like