Ημερα Θετικης Ενεργειας 2022 απο την Amita Motion

Amita Motion, μας προσκαλεί για 17η χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022! Πότε;  Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.
 
Με ελεύθερη είσοδο, ανανεωμένο concept, ένα από τα πιο εντυπωσιακά line up κι ένα super live με περισσότερους από 25 καλλιτέχνες… Καθώς και πρωτότυπα διαδραστικά happenings, θα βιώσουμε όλοι μαζί ξανά ξεχωριστές, θετικές εμπειρίες μουσικής! Παρουσιάζουν η Dat Lilly, ο Fipster και η Venetia Kamara.
 
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της χρονιάς, όπου κάθε φορά επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Φέτος, που επιστρέφει live μετά από 2 χρόνια, φέρνει για πρώτη φορά το ultimate live experience με την Άννα Βίσση!
 
Special Guest Star στη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία από την Amita Motion, οι ΜΕΛΙSSES! . Στη σκηνή θα βρεθούν live η Τάμτα και οι FY, Hawk, Marseaux, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Solmeister, Αναστασία, Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Μαζί τους οι DJ Bobito, Ellize, Joanne, Daphne Lawrence, Mc Daddy, Natasha Kay, Sigma, Αντωνία Καούρη, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Λαζαρίδου, Δημήτρης Ταταράκης κ.ά.

 #FreeYourEmotion και απόλαυσε live την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 από την Amita Motion!

Pop-up store #FreeYourEmotion με συλλεκτικά ρούχα και έναν καλό σκοπό

Η Amita Motion σε συνεργασία με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Κέρος δημιούργησαν απίθανα συλλεκτικά ρούχα και αξεσουάρ για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022. Φυσικά, εμπνευσμένα από την καμπάνια #FreeYourEmotion. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τα βρει στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up store που θα βρίσκεται εκεί…. Και να υποστηρίξει έναν καλό σκοπό! Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η Αmita Motion στον κόσμο του Metaverse

H Αmita Motion καινοτομεί και μπαίνει στον κόσμο του Metaverse, προσφέροντας μια μοναδική phygital εμπειρία για το κοινό της! Όπως ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές της Ημέρας Θετικής Ενέργειας στα TikTok accounts του, καθώς και η Amita Motion στα social media της, 80 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν, μέσω διαγωνισμού, ένα από τα 80 διπλά VIP NFTickets! Οι νικητές θα έχουν πρόσβαση στο Golden Circle Area της συναυλίας, σε “απόσταση αναπνοής” από τη σκηνή… Ενώ τα ψηφιακά αυτά εισιτήρια είναι συλλεκτικά, καθώς αποτελούν το πρώτο digital έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion. Θα επιφυλάσσουν εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν, στους κατόχους τους, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας!
Μπείτε στο pedcompetition.gr μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου στις 23:59, δηλώστε συμμετοχή. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε ένα από τα 80 μοναδικά ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα (NFTs). Είναι εμπνευσμένα από την καμπάνια της Amita Motion, #FreeYourEmotion και τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης, του θυμού και της αγάπης.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται διαχρονικά το περιβάλλον

Σε συνέπεια με τη στρατηγική και τη δέσμευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2040, η Amita Motion θα φροντίσει όπως κάθε χρόνο για την αντιστάθμιση του 100% των εκπομπών που θα προκληθούν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022.
Παράλληλα, η εταιρεία θα αναλάβει τη συλλογή και την ανακύκλωση όλων των συσκευασιών που θα καταναλωθούν στην εκδήλωση. Σε συνεργασία με την εταιρεία Tetra Pak θα τους δώσει δεύτερη ζωή.

You may also like