ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

Η Άνοιξη έχει μπει πλέον για τα καλά, ο ήλιος κάνει πιο συχνά την εμφάνισή του… Άρα η χρήση του αντηλιακού, ειδικά στο πρόσωπό μας, επιβάλλεται! Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν δύο εταιρείες που καινοτομούν και πρωτοστατούν στην προστασία από τον ήλιο.

La Roche-Posay

Η έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη για το δέρμα και μπορεί να οδηγήσει σε ηλιακά εγκαύματα, οξειδωτικό στρες, βλάβες στο DNA, φωτογήρανση, αλλεργίες, υπερμελάγχρωση και, σε ορισμένες περιπτώσεις, καρκίνο του δέρματος. Μέχρι και σήμερα, τα οργανικά φίλτρα UV παρέχουν προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA για μήκη κύματος έως και 370nm, αλλά δεν εξασφαλίζουν επαρκή απορρόφηση στην περιοχή των 380-400nm . Στην πραγματικότητα, το 95% των ακτίνων UV που φτάνουν στη Γη είναι ακτίνες UVA2 , οι οποίες είναι ιδιαίτερα ύπουλες, διεισδύουν βαθύτερα και προκαλούν σημαντικές βλάβες στα κύτταρα.

Τα ANTHELIOS UVMUNE 400 Invisible Fluid SPF50+ και Hydrating Cream SPF50+ περιέχουν ένα νέο, αποκλειστικό φίλτρο της L’Oréal: το Mexoryl 400. Μετά από 10 χρόνια πρωτοποριακών ερευνών, είναι το μοναδικό φίλτρο UV που προστατεύει ενάντια ακόμα και στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV που είναι οι ultra μακρές UVA. Το Mexoryl 400 παρέχει μέγιστη προστασία σε κάθε τύπο δέρματος και κάθε φωτότυπο, πάντα με την αόρατη, ανάλαφρη, ευχάριστη υφή που οι καταναλωτές σε όλον τον κόσμο ξέρουν και περιμένουν από τη La Roche-Posay.

Οι συνθέσεις με MEXORYL 400 στοχεύουν στο οξειδωτικό στρες, στην υπερμελάγχρωση, στις βλάβες στο DNA, στις επιπτώσεις της φωτορύπανσης, και τα σημάδια φωτογήρανσης όπως τις ρυτίδες, την έλλειψη ελαστικότητας και τις κηλίδες. Με τη δύναμη του φίλτρου Mexoryl 400, το ANTHELIOS UVMUNE 400 INVISIBLE FLUID SPF50+ και το UVMUNE 400 HYDRATING CREAM SPF50+ επαναπροσδιορίζουν τα όρια στην αντιηλιακή προστασία και καλύπτουν το κενό που υπήρχε στις ακτίνες UVA με μήκος κύματος 20nm, προστατεύοντας από τις βιολογικές βλάβες και προσφέροντας αποδεδειγμένα οφέλη στο δέρμα.

Vichy: Capital Soleil UV-Clear

Υπάρχουν δύο τύποι ακτινών UV που φτάνουν στη Γη: οι UVB και οι UVA. Οι ακτίνες UVB υπάρχουν κυρίως το καλοκαίρι, ενώ οι ακτίνες UVA υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους –ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά. Η γήρανση που οφείλεται στην ακτινοβολία UV τείνει να επιταχύνεται όταν συνυπάρχει και άλλος ένας παράγοντας του Εκθεσιώματος: η ρύπανση. Αυτός ο συνδυασμός ακτινών UVA + ρύπανσης ονομάζεται «φωτορύπανση». Η φωτορύπανση εντείνει το οξειδωτικό στρες, και η επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος γίνεται ορατή: το δέρμα είναι λιγότερο σφριγηλό, σχηματίζονται ρυτίδες και κηλίδες. Η καθημερινή χρήση φωτοπροστασίας μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης που συνδέονται με την ακτινοβολία UV, όπως είναι οι ρυτίδες και οι κηλίδες.

Το UV-AGE DAILY είναι μια πρωτοποριακή καινοτομία που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία φίλτρων UV με δερματολογικά δραστικά συστατικά, για πρόληψη & διόρθωση των σημαδιών φωτογήρανσης.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του UV-CLEAR συνδυάζει την προηγμένη προστασία UV –με τη δύναμη της πατενταρισμένης τεχνολογίας Netlock– με δραστικά συστατικά 0,3% σαλικυλικό οξύ και 2% νιασιναμίδη κατά των ατελειών για μέγιστη αποτελεσματικότητα ενάντια στη λιπαρότητα, τις ατέλειες & τα σημάδια. Ειδικά σχεδιασμένη για το λιπαρό δέρμα & το δέρμα με τάση ακμής, η πολύ ανάλαφρη σύνθεσή του δεν φράσσει τους πόρους και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση.

Featured image: unsplash.com/@gettyimages

You may also like