ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ TOY ICC WOMEN HELLAS ΣΤΟΝ “ΔΙΟΝΥΣΟ”

Το ICC Women Hellas, διοργάνωσε στο εστιατόριο Dionysos Zonars με θέα την μαγική Ακρόπολη, την κοπή της βασιλόπιτας του, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του ICC Hellas & ICC Women Hellas, αλλά και υψηλών προσκεκλημένων από τον κοινωνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Σκοπός της ημέρας αυτής ήταν η στήριξη του έργου του Σωματείου «Ελίζα».

Σχετικά με το Σωματείο «Ελίζα»

Στο Σωματείο «Ελίζα» τολμούν να ονειρεύονται μία κοινωνία που θα ενώνει τη φωνή της στο πρόσταγμα για Μηδενική Ανοχή στην Κακοποίηση του Παιδιού και για μία οικογένεια δυνατή και ενημερωμένη, προκειμένου να προλαμβάνει το θλιβερό φαινόμενο της στέρησης της παιδικής ηλικίας.
Καλωσορίζοντας τα μέλη, αλλά και πολλές  νέες φίλες του ICCWH, η Πρόεδρος κα. Άννα Καμαρίδη στην σύντομη ομιλία της, ανέφερε: «Είναι για μένα μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ ως πρόεδρος του ICCWH, σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή όπου συναντιόμαστε για να τιμήσουμε την ετήσια πίτα μας. Είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τον σεβασμό και την εκτίμησή μας για την αφοσίωση και τη συνεισφορά όλων των μελών μας στην επίτευξη των στόχων μας. Θα ήθελα να αναφερθώ ειδικότερα στον ρόλο του επιμελητηρίου και στην σημασία του ως θεσμικό οργανισμό που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και την επαγγελματική ανάπτυξη. Μέσα από την συνεργασία μας με το επιμελητήριο, διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Ως ICC Women Hellas έχουμε διαμορφώσει ειδικές ομάδες εργασίας για το σκοπό αυτό.”

Συνέχισε λέγοντας, “Μεγάλη η χαρά μας να έχουμε μαζί μας τις κυρίες Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Ελίζα Βόζεμπεργκ, που αποτελούν πρότυπα για εμάς και υποστηρίζουν πάντα τις δράσεις μας. Η συνάθροιση αυτή όμως είναι αφιερωμένη στο σωματείο «Ελίζα» με το οποίο μας έφερε κοντά η κα. Τζένη Μπαλατσινού. Είναι σημαντικό να τονίσουμε τη δέσμευσή μας ως οργανισμός προς την υποστήριξη του σωματείου «Ελίζα» για την καταπολέμηση της κακοποίησης.
Η προσφορά μας σε αυτό το σημαντικό έργο αντιπροσωπεύει την ευαισθησία και τον αλληλέγγυο χαρακτήρα του ICC Women Hellas. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις γυναίκες και παιδιά που έχουν πληγεί από την κακοποίηση και να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος μας γίνεται πιο ασφαλής και δίκαιος για όλους».


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αντιπρόεδρος του ICC Women Hellas κα. Ειρήνη Βενιάμη-Μάγκου, η οποία τόνισε την σημαντικότητα της ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, της ενσωμάτωσης περισσότερων γυναικών στο κοινωνικό-πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, αλλά και της αναγκαιότητας της γυναικείας συσπείρωσης.

You may also like