ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ MONKEY 47

Το εκλεκτό super premium hand crafted gin Monkey 47 μάς μετέφερε λίγη από τη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού. Εκεί όπου γεννήθηκε, σε μια αξέχαστη βραδιά στο Pirée στον Πειραιά.

Ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό δάσος,γεμάτο με τις μυστηριώδεις εκπλήξεις του “The Monkey Wunderbar” υποδέχτηκε λαμπερούς καλεσμένους. Μεταξύ των οποίων η Έρρικα Μπίγιου, ο Δημήτρης Γαλάνης, ο Στέφανος Δημουλάς, ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Δημήτρης Μαστρόκαλος (MI-RO, η Υβόννη Ντόστα, η Μαρίνα Κουταρέλλη, κ.α.

Ο χώρος του Pirée μεταμορφώθηκε, και μας ταξίδεψε στο Schwarzwald της Γερμανίας, δημιουργώντας ένα σκηνικό το οποίο επεφύλασσε μία απρόσμενη και ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε του γωνιά. Η εκκεντρική “Lady Bollenhut” υποδέχθηκε τους καλεσμένους προσφέροντας τους ένα δροσιστικό Monkey Gimlet με το εντυπωσιακό της κρινολίνο…Λίγο πριν κάνουν το πρώτο τους βήμα μέσα σε μια ονειρική διαδρομή στο σκοτεινό δάσος του Μέλανα Δρυμού.

Οι bartenders του Monkey Wunderbar μύησαν τους προσκεκλημένους στην περίπλοκη γεύση των 47 διαφορετικών βοτάνων του Monkey47, με τα τρία απολαυστικά “Monkey and tonic”, “Mai monkey” και “Monkey’s knees”. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το Monkey shot, το οποίο προσφερόταν στους προσκεκλημένους με το χτύπημα ενός κουδουνιού! Για τους πιο τολμηρούς, μια αινιγματική fortune-teller, καλά κρυμμένη στο «μυστικό» bar του χώρου, υποδεχόταν τους καλεσμένους … Προβλέποντας τις γευστικές τους προτιμήσεις και προτείνοντας το ιδανικό Monkey 47 cocktail γι’αυτούς.

Η βραδιά απογειώθηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό aerial performance από χορευτές με τη μορφή εξωτικών πτηνών,που μαγνήτισε τα βλέμματα… Καθώς και τις μοναδικές μελωδίες των “Tenorman and friends”, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό.

Το hand crafted gin Monkey 47 συνδυάζει τις βρετανικές παραδόσεις, με ινδικά μπαχάρια και τη μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού, από όπου προέρχεται μεγάλο μέρος των συστατικώντου.

Πάρτε μία γεύση από τη ξεχωριστή βραδιά…

Ανακαλύψτε τις εκπλήξεις του Monkey 47.

You may also like