Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το νέο μέλος της squad της Breitling 

Ο δύο φορές MVP, ο all-star και νικητής του πρωταθλήματος γίνεται το πιο πρόσφατο πρόσωπο της μάρκας πολυτελών ρολογιών.

Στα εννέα χρόνια από την ένταξή του στο National Basketball Association (NBA), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πετύχει σχεδόν κάθε ορόσημο στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των Most Improved Player, Most Valuable Player (δύο φορές), αμυντικός παίκτης της χρονιάς και MVP τελικών. Το 2021, οδήγησε επίσης τους Milwaukee Bucks να κερδίσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά από 50 χρόνια.

Πλέον η Breitling είναι περήφανη που ο σούπερ σταρ του μπάσκετ είναι το νεότερο μέλος της ομάδας της, αντιπροσωπεύοντας την πολυτελή ωρολογοποιία ως ένας από τους πρεσβευτές της παγκοσμίως.

«Η δύναμη της θέλησης, η αφοσίωση, το ακλόνητο όραμα και η επιθυμία του Γιάννη τον κάνουν έμπνευση», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling, Georges Kern. «Επιπλέον, είναι απλώς ένας από τους πιο cool, πιο προσγειωμένους τύπους που θα συναντήσεις ποτέ. Όταν αναζητούμε ένα μέλος για τα squad μας, δεν ψάχνουμε μόνο όσους είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν αλλά όσους φέρνουν χαρακτήρα και ακεραιότητα σε ό,τι κάνουν.”

Breitling Welcomes Its Newest Squad Member: Basketball Superstar Giannis Antetokounmpo

Στα επιβλητικά 2μ. και 11 εκ. και με τις ικανότητες στο στεφάνι να ταιριάζουν με το ύψος του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαινόταν προορισμένος να παίξει μπάσκετ. Όμως δεν βγήκε από τα παραδοσιακά αμερικανικά scouting του ΝΒΑ. Το ταξίδι του ήταν πολύ πιο αντισυμβατικό — και διεθνές.

Ο Αντετοκούνμπο ενώνεται με άλλες διασημότητες, όπως ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Misty Copeland, o Kelly Slater και ο Adam Driver, ως μέλος του Breitling Squad. Σε προσωπικότητα και στυλ, ο καθένας τους αντιπροσωπεύει την casual, inclusive και βιώσιμη προσέγγιση της Breitling στην πολυτέλεια, ενώ φέρνει τον δικό του δυναμικό χαρακτήρα στη δουλειά του με τη μάρκα.

You may also like