Ο οίκος Gucci προκαλεί τους εραστές να επιλέξουν τα νέα αρώματα Gucci Guilty

Το σύμπαν του #ForeverGuilty συνεχίζει να φλερτάρει μια απελευθερωμένη έννοια του πάθους με το Gucci Guilty Parfum Pour Homme και Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme. Για την Γιορτή των Ερωτευμένων, οι νέες οσφρητικές δημιουργίες έρχονται για να επανερμηνεύσουν τα κλασικά αρώματα Gucci Guilty … Με έναν τρόπο που ανεβάζει τόσο τους χυμούς όσο και τη συσκευασία τους σε ανώτερα επίπεδα έντασης. Για εκείνους που αναζητούν μια δήλωση αγάπης ελεύθερη από τους κανόνες και τους ορισμούς της κοινωνίας… Τα δύο αρώματα σχεδιάστηκαν ως σύμβολα της σύνδεσης ανάμεσα σε εκκεντρικούς εραστές, που μοιράζονται τον ίδιο τρόπο σκέψης. Στην καμπάνια πρωταγωνιστές είναι ο Jared Leto και η Lana Del Rey… Με το Woody Aromatic Ambery για εκείνον και το Ambery Floral Woody για εκείνη. “Ντύνονται” με μεταλλικές αποχρώσεις του σκούρου ανθρακί και του δυναμικού μπρονζέ, και τοποθετούνται μέσα σε ένα νέο, vintage σκηνικό ενός αμερικάνικου εστιατορίου (dinner).

Gucci Guilty Parfum Pour Homme

Είναι ένα Woody Aromatic Ambery άρωμα που απογειώνει την ουσία του signature αρώματος Gucci Guilty Pour Homme. Ένα νέο και έντονο όραμα αρρενωπότητας, ανοίγει με μια πιο ελαφριά, απαλή και πιο μοντέρνα όψη Γαλλικής Λαβαντίνης Abrialis και τονωτικού Λεμονιού Sfumatrice που συνδυάζονται τέλεια με την ένταση του Άρκευθου. Η αληθινή ουσία του Gucci Guilty Pour Homme μεγεθύνεται στην καρδιά με την βαθιά κεχριμπαρένια υπογραφή του Ισπανικού Λάβδανου. Συνδυάζεται με την floral πληθωρικότητα του Άνθους Πορτοκαλιάς και μια πικάντικη νύξη από Μοσχοκάρυδο. Τέλος, η μυστηριώδης κομψότητα του Πατσουλί από την Ινδονησία ενισχύεται με την μακράς διάρκειας αύρα από Ξηρά Ξύλα και Musks.

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme

Είναι ένα Ambery Floral Woody άρωμα που ξαναγράφει τον πυρήνα του signature Gucci Guilty Pour Femme. Η τολμηρή ζωντάνια του εσπεριδοειδούς Μαντόρα και η γενναιοδωρία του Λίτσι συνδυάζονται για να δώσουν μια μοντέρνα διάσταση στις νότες Βιολέτας. Στην καρδιά του, ένα μπουκέτο από Υλάνγκ-Υλάνγκ και Tuberose ενισχύεται από τον μυστηριώδη αισθησιασμό ενός σκοτεινού ακόρντου Δαμάσκηνου. Τέλος, η ξυλώδης αίσθηση του Πατσουλί και του Βέτιβερ συναντά την πολυτέλεια της βανίλιας για μια τολμηρή, θηλυκή υπογραφή με διάρκεια.

Η συσκευασία

Σχεδιασμένα για να μπουν στο σύμπαν του, τα νέα ελιξίρια φιλοξενούνται στα χαρακτηριστικά Gucci Guilty μπουκάλια- συνώνυμα με τα αρώματα. Τώρα, και τα δύο μπουκάλια έχουν γίνει εντελώς μεταλλικά. Η ένταση των χυμών που περιέχουν αντανακλάται από τα νέα, πιο έντονα χρώματα στο εξωτερικό τους. Για εκείνον, το βαρύ γυάλινο μπουκάλι είναι «ντυμένο» σε σκούρο ανθρακί, ενώ για εκείνη το μπουκάλι έρχεται σε έντονο μπρονζέ. Και τα δύο μπουκάλια ολοκληρώνονται με ένα καπάκι στην ίδια απόχρωση. Τονίζονται από το εμβληματικό logo του Οίκου με τα δύο συμπλεγμένα G. Ένα κουτί σε σκούρο ανθρακί με χαραγμένα μεταλλικά, κεφαλαία γράμματα ολοκληρώνει το άρωμά του… Ενώ το άρωμα εκείνης έρχεται σε ένα ιβουάρ κουτί με μεταλλικά μπρονζέ γράμματα.

Η καμπάνια

 Η καμπάνια έχει φωτογραφηθεί από τον Glen Luchford. Τα νέα αρώματα Gucci Guilty παρουσιάζονται ως στοιχείο άλλης, μιας απρόσμενης τοποθεσίας- του dinner- μαζί με απαράμιλλα κόκκινα booths, τοίχους επενδυμένους με ξύλο και παράθυρα με κλειστά παντζούρια. Καθισμένοι , οι πρωταγωνιστές του, Jared Leto και Lana Del Rey, κοιτούν απευθείας έξω. Προκαλούν διακριτικά τον θεατή να συμμετάσχει σε αυτή την ωδή στην ελευθερία. Μια έκτακτη εμφάνιση της Courtney Love έρχεται ακριβώς για να ενισχύσει αυτό το μήνυμα.

#ForeverGuilty

You may also like