Ο Ryan Reynolds ως Detective Pikachu στη νέα ταινία Pokémon

Ο Deadpool σε διαφορετικές περιπέτειες.

Από το 1996, που πρωτοκυκλοφόρησε σαν videogame, μέχρι σήμερα, ο Pikachu είναι ένας από τους πιο διάσημους κι επιτυχημένους παιδικούς χαρακτήρες που μαζί με το σύμπαν γύρω του απέφερε εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδος στους εμπνευστές του:20 σεζόν τηλεοπτικών επεισοδίων, 23 δισεκατομμύρια κάρτες σε 74 χώρες, σχεδόν 300 εκατομμύρια πωλήσεις videogame και πρόσφατα η εφαρμογή «Pokemon Go». Ξανά, ένα βιντεοπαιχνίδι (του 2016), εμπνέει τους παραγωγούς για το λανσάρισμα μίας νέας ταινίας Pokémonπου θα λέγεται «Detective Pikachu».

Τη φωνή του στο μικρό κίτρινο πρωταγωνιστή θα χαρίσει ο Ryan Reynolds, το όνομα του οποίου τα τελευταία χρόνια έχει συζητηθεί πολύ λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η ταινία του 2016 «Deadpool» και του πολυαναμενόμενου sequel, που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2018. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα δούμε τον Rob Letterman, σκηνοθέτη του «Shark Tale» (Will Smith, Robert DeNiro, Renée Zellweger), ενώ θα συμμετάσχει και οJusticeSmithκι η ηθοποιός του «Big Little Lies»,Kathryn Newton.

Με την υπόθεση βασισμένη στο παιχνίδι, ο Pikachu φημίζεται για την ικανότητά του να βρίσκει πράγματα κι αυτοσυστήνεται σαν ντετέκτιβ. Γνωρίζει ένα αγόρι, τον Tim Goodman, που μπορεί να καταλάβει αυτά που λέει και οι δυο τους αρχίζουν να δουλεύουν μαζί, λύνοντας διάφορα μυστήρια με Pokémon μέσα στην πόλη.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας θα έχουμε τους προσεχείς μήνες.

 

You may also like