“Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ”: Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ TAINIA ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ DISNEY+

Ένα θρίλερ, από την 20th Century Studios, εμπνευσμένο από αληθινά εγκλήματα με πρωταγωνιστές τους Keira Knightley, Carrie Coon και Alessandro Nivola.

Η ταινία ακολουθεί τη Loretta McLaughlin (Keira Knightley), δημοσιογράφο της εφημερίδας Record American, η οποία γίνεται η πρώτη δημοσιογράφος που συνδέει τις δολοφονίες του Στραγγαλιστή της Βοστώνης τη δεκαετία του ‘60. Καθώς τα θύματα του μυστηριώδους δολοφόνου αυξάνονται, η Loretta προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνα της μαζί με την έμπιστη φίλη και συνάδελφο της Jean Cole (Carrie Coon). Εμπόδιο στην έρευνα τους στέκεται ο ανεξέλεγκτος σεξισμός της εποχής.

Ωστόσο, η McLaughlin και η Cole συνεχίζουν να παρακολουθούν το θέμα με γενναιότητα και μεγάλο προσωπικό ρίσκο, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, στην προσπάθεια τους να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Keira Knightley, η υποψήφια για Emmy Carrie Coon, οι Alessandro Nivola,  David Dastmalchian  και Morgan Spector, ο υποψήφιος για Emmy Bill Camp  και ο βραβευμένος με Όσκαρ Chris Cooper. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Matt Ruskin. Την παραγωγή της ταινίας αναλαμβάνουν οι Ridley Scott (The Martian), Kevin J. Walsh (House of Gucci), Michael Pruss , Josey McNamara και Tom Ackerley… Με τους Michael Fottrell και Sam Roston σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Μάθετε περισσότερα στο Disney+.

You may also like