ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΤΗΣ KERING EYEWEAR SS2024

Η ποικιλία, το design, τα χρώματα και η πρωτοπορία ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων συλλογών της Kering Eyewear που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Anassa City Events. Η εταιρεία οπτικών Delux Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kering Eyewear στην Ελλάδα, μας κάλεσε για άλλη μία φορά στην παρουσίαση των νέων εντυπωσιακών collection για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι καλεσμένοι από τον χώρο των media κι influencers είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε και να δοκιμάσουμε τις νέες συλλογές γυαλιών ηλίου των εξαιρετικών brands της Kering Eyewear (Cartier, Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen, Montblanc, Dunhill, Alaïa, Puma).

Σε αυτή τη ξεχωριστή παρουσίαση έδωσαν το παρόν σημαντικοί εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και επώνυμοι φίλοι της Delux Hellas και των μαρκών της Kering Eyewear.

Ανάμεσα τους οι Γιώργος Μαζωνάκης, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου, Αθηνά Οικονομάκου, Μαίρη Συνατσάκη, Demy, Μιχάλης Σαράντης, Ελένη Βουλγαράκη, Μαίρη Βιτινάρος, Saske, Χριστίνα Κοντοβά, Δημήτρης Σκουλός, Κέισι Μίζιου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Ηλίας Μπόγδανος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Δωροθέα και Γάια Μερκούρη, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Ντούσκα & Leon of Athens.

Photo credits: studio Panoulis

You may also like