“ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023”: Η ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ BIOTEN NUTRI CALCIUM.

Το αγαπημένο brand προσωπικής φροντίδας και περιποίησης bioten, με πηγή έμπνευσης τη δύναμη της φύσης και της βιοτεχνολογίας δημιουργεί προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας σε προσιτές τιμές και αναδεικνύει για άλλη μία φορά μία από τις σειρές του ως Προϊόν της Χρονιάς για το 2023. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά bioten Nutri Calcium διακρίθηκε με το βραβείο Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία των κρεμών προσώπου. Πρόκειται για μία αντιρυτιδική σειρά που απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και τη μετά-εμμηνόπαυση, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αλλαγές που εμφανίζονται στο δέρμα λόγω της ορμονικής γήρανσης. Αποτελείται από 3 προϊόντα που ενδυναμώνουν, θρέφουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα του προσώπου.

Η νέα σειρά bioten Nutri Calcium περιέχει ασβέστιο που ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, Βιταμίνη Β5 που συμβάλει στη βελτίωση της λάμψης της επιδερμίδας και ένα συστατικό βιοτεχνολογίας. Το συστατικό FemiGen+ βοηθά αποδεδειγμένα στη βελτίωση της ελαστικότητας του προσώπου, απαλύνοντας τις βαθιές ρυτίδες. Η βραβευμένη σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και serum, μία ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης της ώριμης επιδερμίδας.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year), που διοργανώνει στην Ελλάδα η Direction,  είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν, για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Η διάκριση επισφραγίζειτηνεπιλογή της κριτικής επιτροπής αλλά και του καταναλωτικού κοινού, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της καταναλωτικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του θεσμού, από την εταιρεία Circana Hellas σε δείγμα 3.200 καταναλωτών. Το βραβείο παρέλαβε η Αλέξη Νικόλ, Senior Brand Manager του bioten.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα Bioten μπορείτε να επισκεφτείτε το biotencosmetics.com/

You may also like