ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ JOHNNIE WALKER ME TON ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ

Το Johnnie Walker Black Label, το πιο αναγνωρισμένο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, αποτελεί την κορυφαία επιλογή  για μια αξέχαστη, συναρπαστική βραδιά, μαζί με φίλους και αγαπημένους. Από τα αγαπημένα μας νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τα clubs, τα μπαράκια -μικρά και μεγάλα-, μέχρι οπουδήποτε απολαμβάνουμε τη μουσική…

Το Johnnie Walker Black Label μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό δημιουργούν ένα βίντεο – ύμνο στη νυχτερινή διασκέδαση . “Περπατούν μαζί”, εκεί όπου εκφράζουμε τα πιο έντονα συναισθήματα μας

Από τώρα στο τώρα, από το μαζί στο μαζί!

Το Johnnie Walker και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί μας δείχνουν τον δρόμο προς τα μπουζούκια… Την καρδιά της Ελληνικής νυχτερινής διασκέδασης με μια digital και social media καμπάνια που γιορτάζει το τώρα, στο μέρος που μάθαμε να διασκεδάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με ένα πρωτοπόρο και μοντέρνο brand όπως το Johnnie Walker. Είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που στόχο έχει να αναδείξει το πώς πραγματικά διασκεδάζουμε στην Ελλάδα! Για ΄μένα αυτό το συναίσθημα, του να γίνομαι ένα με τον κόσμο, κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή είναι ξεχωριστό. Το να βλέπεις παρέες να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να τραγουδάνε μαζί, και εν τέλει να γίνονται όλοι μια παρέα, είναι κάτι μοναδικό!» δηλώνει ο κορυφαίος καλλιτέχνης. Μας καλεί να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε και να βιώνουμε έντονα συναισθήματα μαζί, δίνοντας αξία στην κάθε στιγμή!

Αυτά τα μηνύματα της συλλογικότητας και της προόδου εκφράζονται στη νέα συνεργασία του Johnnie Walkerμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Βαδίζουμε μαζί με το χρόνο. Αλλά όταν διασκεδάζουμε ο χρόνος κυλάει αλλιώς… Από τραγούδι σε τραγούδι… Από συναίσθημα σε συναίσθημα… Από μαζί σε μαζί… Και από τώρα σε τώρα!»

Κωνσταντίνος Αργυρός

Με το απίστευτο βάθος γεύσης του και την άμεση σύνδεσή του με τη μουσική, το Johnnie Walker Black Labelείναι ιδανική επιλογή για να γιορτάσουμε τη βραδιά. Μπορούμε να το απολαύσουμε είτε σκέτο, είτε ως High ball σε ένα ψηλό ποτήρι με gingerale ή λεμονάδα.

You may also like