Προτάσεις βιβλίων για το σαββατοκύριακο

Τρεις είναι οι προτάσεις μας γι’ αυτό το σαββατοκύριακο και νομίζω ότι θα σας ενθουσιάσουν. Δύο εξαιρετικά μυθιστορήματα, διαφορετικού ύφους το ένα από το άλλο…Κι ένα βιβλίο για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε πιο εύκολα τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Ξεκινάμε με την ξένη πεζογραφία, όπου θα βρείτε μια ειδική έκδοση του Νο1 best seller των New York Times Στο τέλος πεθαίνουν και οι δύο με σημειώσεις του συγγραφέα Adam Silvera. Σε έναν παράλληλο κόσμο, την τελευταία σου μέρα στη Γη το Δελτίο Θανάτου σε καλεί και σου αναγγέλλει ότι πρόκειται να πεθάνεις. Εσύ τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι έχεις μόνο 24 ώρες ζωής; Ένα βιβλίο που έρχεται να σου θυμίσει τη σημασία τού να ζεις τη στιγμή. Δεν θα θες να το αφήσεις από τα χέρια σου!


Συνεχίζουμε με το μυθιστόρημα που μετά από 10 χρόνια έγινε bestseller στο Tik Tok. “Το Τραγούδι του Αχιλλέα” της Madeline Miller κυκλοφορεί σε μια επετειακή έκδοση με επιπλέον περιεχόμενο. Η επέτειος από τα 10 χρόνια της πρώτης κυκλοφορίας του έργου είναι μία τέλεια ευκαιρία για να διαβάσετε ένα απολαυστικό ανάγνωσμα που έγινε viral.Η επετειακή έκδοση περιλαμβάνει το διήγημα «Γαλάτεια» της συγγραφέως, πρόλογο της συγγραφέως ειδικά για την ελληνική έκδοση, σημείωμα για τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου, προτάσεις θεμάτων για περαιτέρω συζήτηση με άλλους αναγνώστες, καθώς και αναλυτική παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της συγγραφέως Κίρκη.

Τέλος, στην κατηγορία Ψυχολογία – Προσωπική ανάπτυξη, όπου έρχεται το “Χωρίς κόπο” του Greg McKeown, δημιουργού του Essentialism και bestseller συγγραφέα των New York Times. Πρόκειται για έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Όλα ξεκινούν με μια απλή αρχή: Δεν χρειάζεται τα πάντα να είναι τόσο δύσκολα.

Και τα τρία βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

You may also like