ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ: “ARGYLLE”

Η υπόθεση της ταινίας Argylle επικεντρώνεται στην Έλι Κόνγουεϊ μία μοναχική συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της.  

Πιο συγκεκριμένα…

Η ηρωίδα του Vaughn, η Elly Conway (Bryce Dallas Howard), κάνει μία ήσυχη ζωή. Οι μόνες της συγκινήσεις έρχονται μέσα από τη συγγραφή της σειράς κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων που γίνονται best-sellers, όπου πρωταγωνιστεί ο θαρραλέος πράκτορας Argylle (Henry Cavill), ειδικός σε αποστολές εξουδετέρωσης μίας σκοτεινής μυστικής οργάνωσης. Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Έλι -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν.

Facts:
  • -Η ξανθιά πλέον Ντούα Λίπα (Dua Lipa) πραγματοποιεί το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη.
  • -Ο Μάθιου Βον, πέρα από σκηνοθέτης, είναι και παραγωγός στην ταινία, μαζί με τους ‘Ανταμ Μπόλινγκ (Adam Bohling), Ντέιβιντ Ριντ (David Reid) και τον σεναριογράφο Τζέισον Φουκς (Jason Fuchs).
  • Ο γάτος της ταινίας, Alfie, αυτός που η Elly τρέχοντας να ξεφύγει από τις σφαίρες κουβαλά σε backpack, είναι ο γάτος της Κλόντια Σίφερ, Τσιπ

You may also like