ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ: “Challengers “

“Οι Αντίπαλοι” είναι η νέα ταινία του μοναδικού δημιουργού ‎Luca Guadagnino, με πρωταγωνίστρια τη Zendaya, ως Τάσι Ντάνκαν. Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες (‎Mike Faist ). Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ (Josh O’Connor) — τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι.
Καθώς το παρόν και το παρελθόν τους έρχονται σε σύγκρουση και η ένταση κλιμακώνεται, η Τάσι πρέπει να αναρωτηθεί ποιο είναι το τίμημα της νίκης.
Ο υποψήφιος για Όσκαρ και BAFTA ‎Luca Guadagnino (Να με φωνάζεις με τ΄όνομα σου, ) σκηνοθετεί σε σενάριο του Τζάστιν Κουρίτσκες. Την παραγωγή υπογράφουν οι Έιμι Πασκάλ, Γκουαντανίνο, Zendaya, Ρέιτσελ Ο΄Κόνορ με τον Μπέρναρντ Μπέλιου στον ρόλο του executive producer.
Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Zendaya ( Dune, Euphoria) πρωταγωνιστεί δίπλα στον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, βραβείο SAG και υποψήφιο για BAFTA Josh O’Connor (Το στέμμα) και τον υποψήφιο για BAFTA ‎Mike Faist (West Side Story).


Η δημιουργική ομάδα του Guadagnino περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Σαγιόμπου Μόκντιπρομ, τη σκηνογράφο Μερίσα Λομπάρντο, τον μοντέρ Μάρκο Κόστα, καθώς και τον σχεδιαστή κοστουμιών Τζόναθαν Άντερσον. Τη μουσική της ταινίας υπογράφουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος (Soul, Το κοινωνικό δίκτυο, Bones and All).

Η ταινία της Warner Bros. Pictures θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Απριλίου, από την tanweer.

Σκηνοθεσία : Λούκα Γκουαντανίνο

Πρωταγωνιστούν : Zendaya, ‎Mike Faist και Josh O’Connor

You may also like