SKIN CAVIAR LUXE CREAM: ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΠΟ THN LA PRAIRIE

Απόγευμα Τετάρτης στο Attica, Golden Hall για το λανσάρισμα της νέας Skin Caviar Luxe Cream, στον ανανεωμένο χώρο της La Prairie. Η πολυτέλεια συναντά την θερμή φιλοξενία του Οίκου και το expertise την απόλαυση της εμπειρίας. Καθώς κατά την παρουσία της τελετουργίας της Skin Caviar, δεν μένουμε απλά στη θεωρία, αλλά τη δοκιμάζουμε επί τόπου. Άλλωστε πώς θα καταλάβουμε τη νέα ερμηνεία της συλλογής Skin Caviar που πρωτοεμφανίστηκε το 1987;

Η Skin Caviar Luxe Cream πρόκειται για ένα σύμβολο, το οποίο αποτελεί την κληρονομιά του πολυτελούς οίκου περιποίησης της επιδερμίδας και χαρακτηρίζεται ως τολμηρή, μοναδική και ισχυρή. Όπως όλα τα σύμβολα της La Prairie, η Skin Caviar Luxe Cream είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή της. Σε σχέση με το πρώτο της λανσάρισμα, η μυστική φόρμουλα έχει εξελιχθεί, περιλαμβάνοντας κάθε φορά μία νέα καινοτομία με κύριο πρωταγωνιστή το χαβιάρι.

Το 2023, οι επιστήμονες της La Prairie αλλάζουν σελίδα κάνοντας το επόμενο βήμα στην ανόρθωση και σύσφιξη δίνοντας ζωή στην επιδερμίδα. Συνδυάζοντας για πρώτη φορά τα νέα Caviar Micro-Nutrients με το Caviar Premier, η νέα Skin Caviar Luxe Cream στοχεύει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού της επιδερμίδας και στην αποκατάσταση της νεανικής της όψης.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ.

Το χαβιάρι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν που, όπως ανακάλυψαν για πρώτη φορά οι επιστήμονες της La Prairie πριν από 35 χρόνια, προσφέρει στην επιδερμίδα θρέψη και πολλαπλά οφέλη. Τώρα, για πρώτη φορά, η La Prairie αποκάλυψε μια βασική πτυχή της θρεπτικής δύναμης του χαβιαριού – την ικανότητά του να ενεργοποιεί το μεταβολισμό της επιδερμίδας.

Με το πέρασμα των χρόνων,ο μεταβολισμός της επιδερμίδας επηρεάζεται μειώνοντας την  αποτελεσματικότητά του. Ένα πλούσιο και τέλεια ισορροπημένο κοκτέιλ θρεπτικών συστατικών διεγείρει τις κύριες οδούς του μεταβολισμού, οι οποίες ενισχύουν την αρχιτεκτονική της επιδερμίδας και αναστρέφουν τα σημάδια γήρανσης.

Εμπνευσμένη από αυτό το φαινόμενο, για πρώτη φορά η La Prairie έχει εφαρμόσει μια πατενταρισμένη διαδικασία βιολογικού μετασχηματισμού του φυσικού χαβιαριού.

Το αποτέλεσμα είναι τα Caviar Micro-Nutrients, μια εξαιρετικά πλούσια πηγή με περισσότερα από 300 διαφορετικά φυσικά θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας.

Συνδυάζοντας τα CaviarMicro-Nutrients και το Caviar Premier για πρώτη φορά, η ανανεωμένη Skin Caviar Luxe Cream στοχεύει στη θρέψη και ενεργοποίηση των κυττάρων βελτιστοποιώντας την αναδόμησή τους και αποκαθιστώντας τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Το Caviar Premier βοηθά στην έναρξη δραστηριοτήτων αναδόμησης των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ τα Caviar Micro-Nutrients παρέχουν ενέργεια με στόχο τη βελτιστοποίηση αυτών των δραστηριοτήτων. Μια εξαιρετική συνέργεια, για εκπληκτική ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.


Η σύνθεση της νέας Skin Caviar Luxe Cream ενισχύεται με το πατενταρισμένο Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα™ της La Prairie με στόχο την αύξηση της δύναμης του χαβιαριού. Η επιδερμίδα αποκτά νέα ζωή ενώ τα αποτελέσματα της ανόρθωσης, σύσφιξης, λείανσης και θρέψης είναι εμφανώς ορατά. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ & ΥΦΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

H εμβληματική ενυδατική κρέμα Skin Caviar Luxe Cream με βασικό συστατικό το χαβιάρι, είναι διαθέσιμη σε δύο ξεχωριστές υφές που η καθεμία παρέχει την ίδια εκπληκτική ανόρθωση στην επιδερμίδα. Η Skin Caviar Luxe Cream είναι πλούσια και βελούδινη, ενώ η Skin Caviar Luxe Cream · Sheer είναι η ελαφριά και αέρινη.

Οι ενυδατικές κρέμες είναι τοποθετημένες μέσα στο χαρακτηριστικό δοχείο σε χρώμα μπλε του κοβαλτίου που αποτίει φόρο τιμής στα έργα της καλλιτέχνιδας Niki de Saint Phalle. Η επανασχεδιασμένη συσκευασία είναι πλέον ελαφρύτερη από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο γυαλί. Η νέα Skin Caviar Luxe Cream αποτελεί σύμβολο βιώσιμης πολυτέλειας.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ SKIN CAVIAR

Η Skin Caviar τελετουργία ανόρθωσης και σύσφιξης ξεκινά με την εφαρμογή της λοσιόν

Skin Caviar Essence-in-Lotion για ενυδάτωση, προετοιμάζοντάς την επιδερμίδα. Το βλέμμα επαναπροσδιορίζεται με την εφαρμογή των προϊόντων Skin Caviar Eye Lift και Skin Caviar Luxe Eye Cream για ανόρθωση και σύσφιξη της περιοχής των ματιών. Συνεχίζουμε με την εφαρμογή του εκχυλίσματος Skin Caviar Harmony L’Extrait το οποίο αναπλάθει, προσδίδει όγκο και μειώνει τις γραμμές, ενώ ο ορός Skin Caviar Liquid Lift, αψηφά τη βαρύτητα, παρέχοντας άμεση αίσθηση ανόρθωσης. Η τελετουργία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας: Skin Caviar Luxe Cream ή Skin Caviar Luxe Cream · Sheer για ανόρθωση, σύσφιξη και θρέψη. Το τελευταίο βήμα της πρωινής τελετουργίας επισφραγίζεται με την εφαρμογή του αντηλιακού Cellular Swiss UV Protection Veil.

ΤΟ COBALT HOUSE

Η La Prairie συνεργάζεται με τη βραβευμένη σχεδιάστρια Sabine Marcelis για να δημιουργήσει το Cobalt House, που μεταφέρει τους επισκέπτες στον κόσμο της Skin Caviar – συγχωνεύοντας τον κόσμο της ομορφιάς και του design.

Το Cobalt House έκανε πρεμιέρα στην έκθεση Art Basel στη Βασιλεία αυτόν τον Ιούνιο.

Σημείωση: Αν θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας, η Skin Caviar Luxe Cream είναι η καλύτερη επιλογή. Επισκεφτείτε το corner La Prairie για να μάθετε ακόμα περισσότερα. Η διαφορά που θα δείτε στην επιδερμίδα σας, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, θα είναι εντυπωσιακή!

You may also like