Grasshopper‏

by The K-magazine

Grasshopper‏1ΥΛΙΚΑ:

• 30 ml πράσινη κρέμα μέντας
• 30 ml λευκή κρέμα κακάο
• 30 ml κρέμα γάλακτος
• τριμμένη μαύρη σοκολάτα (για γρανίρισμα)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Γεμίζετε τα δυο τρίτα ενός σέικερ με πάγο. Προσθέτετε την κρέμα μέντας, την κρέμα  Κακάο και την κρέμα γάλακτος. Ανακινείτε το μείγμα καλά και το στραγγίζετε σε παγωμένο ποτήρι για μαρτίνι. Γρανίρετε με τη σοκολάτα.

•••Είναι ποτό που σερβίρεται  μετά το δείπνο. Χρησιμοποιήστε, αν θέλετε,  κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά.

You may also like