Άνδρες vs Γυναίκες: Πότε λένε “σ’αγαπώ”;

i love uΕίναι οι δύο λέξεις που κάθε κορίτσι περιμένει με αγωνία να ακούσει από τον αγαπημένο της. Όμως το ίδιο περιμένει περισσότερο καιρό για να το… ανταποδώσει.

Όταν τα αγόρια ερωτεύονται σφόδρα, τους παίρνει μόνο 88 μέρες για να πουν το πολυπόθητο «Σ’ αγαπώ», ενώ για να το ξεστομίσουν οι γυναίκες πρέπει να περάσουν κατά μέσο όρο 134 μέρες σχέσης, αναφέρει νέα έρευνα. Το 39% των ανδρών λέει το «σ’ αγαπώ» μέσα στον πρώτο μήνα γνωριμίας, ενώ το ποσοστό αυτό στις γυναίκες είναι μόλις 23%.

Πλέον, σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες δεν φοβούνται τη δέσμευση, με το ένα τρίτο αυτών (33%) να έχει γνωρίσει την οικογένεια της συντρόφου του στον πρώτο μήνα της σχέσης, ενώ οι γυναίκες γνωρίζουν τους γονείς των συντρόφων τους σε ποσοστό 25%.

cd480b7e64a44b94eb0123a25c4bd985Μάλιστα, όπως αναφέρει η έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό ιστοσελίδας γνωριμιών, οι άντρες πλέον παίρνουν πολύ γρήγορα την απόφαση να συγκατοικήσουν με την αγαπημένη τους, ακόμη κι από τον πρώτο μήνα.
Αντίθετα ακόμη με την άποψη που θέλει τους άντρες να μη θυμούνται καμία «σημαντική ημερομηνία», σύμφωνα με την έρευνα το 77% αυτών θυμόταν πότε είπε το «σ’ αγαπώ» για πρώτη φορά!

Το 5% αυτών δε θυμόταν ακόμη και την πρώτη φορά που πιάστηκε χέρι με χέρι με τη σύντροφό του..

Πηγή: εδώ

You may also like