Valentine’s Day εν μέσω lockdown: γιατί να μην το χαρούμε;

Μπορεί φέτος η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μας βρίσκει σε κάπως ιδιαίτερες συνθήκες, δε θα το αρνηθώ αυτό. Ακόμη, όμως, κι αν δε μπορούμε να βγούμε με το έτερον ήμισυ για ένα ρομαντικό δείπνο, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να κάνουμε τη μέρα εξίσου ξεχωριστή… στο σπίτι μας. Κι επειδή στο πρόγραμμα “είθισται” και η ανταλλαγή δώρων σας έχουμε προτάσεις που θα ικανοποιήσουν τις κυρίες και βεβαίως τους κυρίους – νομίζατε πως θα σας αμελούσα;

               Oh, ακολουθεί μικρό spoiler για τους κυρίους…! 😉

               Ακόμη κι αν δεν έχει απαιτητικά ή κι ακριβά γούστα, κάθε γυναίκα χαίρεται όταν ο σύντροφός της της χαρίζει ένα όμορφο κόσμημα. Από τη συλλογή της Swarovski μπορεί να επιλέξει κανείς μοναδικά κομμάτια από κολιέ, σκουλαρίκια ή βραχιόλια. Ένα λεπτεπίλεπτο μενταγιόν, όμως, που δε θα αποχωρίζεται το λαιμό της κυρίας που θα το φοράει είναι ένα αξεσουάρ που θα το λατρέψει. Ξεχωρίζουμε το Lifelong Heart για να θυμόμαστε πως οι καρδιές είναι κοντά στα καλά και στα δύσκολα…!

Swarovski

               Επειδή… boys will be boys, είναι λογικό να ενθουσιάζονται με τα gadgets! Και τι πιο πρακτικό δώρο από ένα smart watchπου συνδυάζει την κομψότητα ενός ανδρικού ρολογιού με τις διευκολύνσεις για να παρακολουθεί την καθημερινή του υγεία και πρόοδο στην ευεξία του; Το Vivomore HR της Garmin τα προσφέρει όλα αυτά και μάλιστα σε μία τιμή ιδιαίτερα προσιτή. Αρκεί μία επικοινωνία με ένα κατάστημα Public!

Garmin

               Το δημοφιλές cosmetics brand Molton Brown μας παρουσιάζει επίσης της δικές του προτάσεις για να δώσουμε μερικές… ευωδιαστές νότες στην Κυριακή μας. Για τον άνδρα της ζωής μας το Re-Charge Black Pepper είναι το άρωμα που αντανακλά ακριβώς αυτή του τη φύση. Με νότες από μαύρο και ροζ πιπέρι, με βάση το ξύλο οξιάς και με “κερασάκι” το περγαμόντο και τη λεβαντίνη, αυτό το άρωμα θα θυμίζει και στους δύο πως η κοινή σας πορεία… είναι μία απολαυστική περιπέτεια!

               Για τις κυρίες, το άρωμα Heavenly Ginger lily του brand θα θυμίσει εξωτικές αποδράσεις χάρη στη βάση ξύλου κέδρου και βανίλιας και με λουλουδιασμένες νότες υακίνθου, κρίνου, τριαντάφυλλου και μία πινελιά από πορτοκάλι και orris.

What to wear on Valentine’s Day?

               Τι κι αν το ρομαντικό δείπνο λάβει χώρα στην τραπεζαρία του σπιτιού; Κυρίες μου, θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένες για τον αγαπημένο μας! Αυτή τη χρονιά επιλέγουμε κάτι simple yet stylish, όπως αυτό το wrap φόρεμα από το Massimo Dutti σε συνδυασμό με τις snake μπότες Mairiboo δια χειρός Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes!

               Άλλωστε, θα είναι ένα πολύ όμορφο περιτύλιγμα για την έκπληξη που θα κάνετε στον αγαπημένο σας με τη βοήθεια της special συλλογής των Intimissimi για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

               Μην ξεχνάτε, όμως, πως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία μέρα. Η αγάπη εορτάζεται κάθε μέρα – κι ειδικά φέτος αυτό είναι που θα μας κάνει πιο δυνατούς!

You may also like