Αναζωογόνηση μετά τα παιχνίδια του υδράργυρου

Το θερμόμετρο ανεβοκατεβαίνει και το δέρμα μας έχει εντελώς μπερδευτεί πως να ισορροπήσει και να μην μας δημιουργεί προβλήματα. Τι εννοώ; Πολύ απλά ερεθισμούς και σπιθουράκια που προέρχονται από την ξηρότητα και την αφυδάτωση καθώς τώρα τον χειμώνα ξεχνιόμαστε και δεν πίνουμε αρκετό νερό. Προσέχουμε να έχουμε ενισχυμένη διατροφή και όσο περισσότερο νερό για να προλάβουμε τα παραπάνω και ένα ωραίο  θηλυκό άρωμα να αναδεικνύειτην γλυκύτητα της εποχής… Το μπουκάλι αξίζει μια δεύτερη ματιά καθώς το χρώμα σε μεταφέρει σε άλλη εποχή.

  • Το Lanolips Lanostick σε κάνει να ζήσεις την έντονη ενυδάτωση με την πολυ-βραβευμένη αλοιφή πολλαπλών χρήσεων. Το ευπροσάρμοστο σούπερ πυκνό βάλσαμο έχει μια σειρά από 101 χρήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία εξαιρετικά σπασμένων χειλιών, ξηρών επιδερμίδων και φαγούρα, ή για την ενυδάτωση ξηρών ρινικών διόδων, εύθραυστων νυχιών και τσιμπήματα εντόμων.
  • Η Guerlain Eau de Cologne Imperiale της Guerlain δεδομένου ότι είναι ένα όμορφο κόκκινο makeover για το Κινέζικο Νέο Έτος, είναι για όλους όσους αγαπούν την φρέσκια ​​έκρηξη που δίνει η ομορφιά της Κολωνίας. Είναι τόσο ζωντανό και αναζωογονητικό, γεμάτο από εσπεριδοειδή και φυτικές νότες. Αυτό είναι ένα άρωμα που έμεινε δοκιμασμένο στον χρόνο. Με συστατικά το πορτοκάλι, λεβάντα, περγαμόντο και λεμόνι και αυτό θα είναι ιδανικόγια να σας εντυπωσιάσει..
  • Το L’Occitane Karité είναι η κρέμα που ενυδατώνει τέλεια το δέρμα των χεριών σας και τους παρέχει την απαραίτητη θρέψη. Θρέφει το δέρμα αποτελεσματικά με τις απαιτήσεις του χειμώνα καθώς το κρύο δημιουργεί ξηρότητα. Σας αφήνει το δέρμα μαλακό και απαλό και σας δημιουργεί ευχάριστο συναίσθημα.

Φροντίζοντας με καινούργιες νότες την καθημερινότητα μας κερδίζουμε πολλά περισσότερα από ότι νομίζουμε. Είναι η αίσθηση της αναζωογόνησης και της καινούργιας εμπειρίας για το άγνωστο. Δοκιμάστε και εσείς!!

Ριξτε μια ματιά στα Sephora, εκεί μπορείτε να τα βρείτε ή κάποια άλλα προϊόντα που μπορεί να ταιριάξουν περισσότερο στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

You may also like