Ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία στο Athens Street Food Festival …

Η διοργάνωση θεσμός που «ταξιδεύει» το Αθηναϊκό Κοινό με γεύσεις από όλον τον πλανήτη, φιλοξενείται για μια ακόμη χρονιά στο Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι και αναμένεται να εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η Mastercard μέσω της χορηγίας της, παρέχει μοναδικά προνόμια και «απογειώνει» την εμπειρία κάθε επισκέπτη στο Athens Street Food Festival. Πληρώνοντας ανέπαφα με την κάρτα Mastercard, μπορεί κανείς να εξασφαλίσει όχι μόνο πιο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Athens Street Food Festival αλλά και να απολαύσει το αγαπημένο του ποτό ή αναψυκτικό δωρεάν στο Happy Ηour του bar μεταξύ 19.00 και 20.00, καθημερινά.

Παράλληλα, στο φετινό φεστιβάλ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Mastercard, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσειτο ποτό ή το φαγητό του αλλά και να κερδίσει μοναδικές γαστρονομικές εκπλήξεις. Η Mastercard δίνει τη δυνατότητα στο κοινό, μέσω του διαδραστικού billboard να συνεισφέρει για καλό σκοπό και παράλληλα να διεκδικήσει ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες. Όλοι οι συμμετέχοντες με το άγγιγμα της κάρτας τους στη συσκευή, έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν, περισσότερες από μια φορές, το ποσό του 1€στο σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», στόχος του οποίου είναι η φροντίδα των παιδιών άπορων οικογενειών με κοινωνικο-οικονομικά ή ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Η Mastercard στηρίζει το 4o Athens Street Food Festival και μας χαρίζει γαστρονομικές εμπειρίες, ανεκτίμητης αξίας!

You may also like