“Διακινηση με τη Mariana Van Zeller” έρχεται στο National Geographic

Με εφόδιο την αποκλειστική πρόσβαση και διεισδυτική ματιά του National Geographic, η σειρά ντοκιμαντέρ «Διακίνηση με τη Mariana van Zeller» ταξιδεύει τουςτηλεθεατές στα άδυτα των πιο επικίνδυνων, παράνομων αγορών του πλανήτη. Στα 8 επεισόδια της σειράς, κάθε έρευνα τη βραβευμένης με Peabody και Du Pont δημοσιογράφου Mariana van Zeller, εξερευνά τις περίπλοκες και συχνά βίαιες επιχειρήσεις των κυκλωμάτων διακίνησης. Ενώ εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στον υπόκοσμο, η Marian aαποκαλύπτει με χαρακτηριστική τόλμη και ενσυναίσθηση,ότι οι άνθρωποι που διοικούν αυτά τα κυκλώματα συχνά μοιάζουν με εμάς περισσότερο από όσο φανταζόμαστε. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Διακίνηση με τη Mariana van Zeller» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου21.50 στο National Geographic.

Η «Διακίνηση με τη Marianavan Zeller» αποτελεί μια περιπετειώδη αποστολήσε μέρη που σπανίως παρουσιάζονται, χαρίζοντας μια κοντινή ματιά στον εγκληματικό κόσμο. Η Mariana συναναστρέφεται με βασικούς παίκτες από διάφορες υπόγειες οικονομίες, όπως διακινητές τίγρεων και διεθνείς απατεώνες έως πλαστογράφους, λαθρεμπόρους όπλων και προμηθευτών φαιντανύλης. Στην πορεία, συναντά αστυνομικούς, πρώην απατεώνες, συναδέλφους δημοσιογράφους αλλά και κοινούς πολίτες, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τη συνολική εικόνα των άγνωστων δικτύων διακίνησης που συνεισφέρουν στην παγκόσμια παραοικονομία με αξία τρισεκατομμυρίαδολαρία.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το Trafficked με τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι μαύρες αγορές βρίσκονταιπαντού γύρω μας, κρυμμένεςσε κοινή θέα. Αυτό που με συναρπάζει περισσότερο είναι το πώς φυσιολογικοί, νομοταγείς άνθρωποι – σαν και εμάς–εισχωρούν σε αυτούς τους εγκληματικούς κόσμους», δήλωσε η Mariana van Zeller, που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 15 ετών ερευνώντας τα άδυτα του υποκόσμου, παγκοσμίως.

Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

copyright:©National Geographic

You may also like