Η “Ελένη” κάνει Πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο MEGA

Πέρσι, με την απουσία της, άφησε κενό στην τηλεόραση. Η απόφασή της όμως να επιστρέψει φέτος στο Mega, δεν ήταν έκπληξη, καθώς το #megatokalo έχει συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να λείπει…

Οπότε μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης κι αναδιοργάνωσης…Η χαρά επιστρέφει… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από την επόμενη Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι. 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα:Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζειο Γιάννης Μούτσος.

Πρεμιέρα Δευτέρα 13/9 στις 13:50 και κάθε μέρα στο MEGA

στις 13:50

Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

#Eleni

You may also like