Ιχθύες: οι ονειροπόλοι εραστές, από την Χριστίνα Θεοχάρη

637ba6f76eeecb71af0c2df694941fdfΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

AlbertEinstein, 14 Μαρτίου 1879
Το ζώδιό των Ιχθύων περιλαμβάνει μεγάλους καλλιτέχνες, οραματιστές, διανοούμενους και γενικότερα τους πιο ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου, που φέτος θα έχουν μια πολύ σημαντική χρονιά. Η Νέα Σελήνη που ξεκίνησε στις 19/2 στη 29η αναιρετική μοίρα του Υδροχόου και η επερχόμενη Πανσέληνος στις 5/3 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων διαμορφώνει μια πολύ σημαντική περίοδο για τα Ψαράκια μας!

Το 2015, με δυο πολύ δυνατές Εκλείψεις στον Άξονα Ιχθύων-Παρθένου, με πρώτη την Ολική Έκλειψη Ηλίου 20/3 στην 29η μοίρα Ιχθύων τα νέα ξεκινήματα, αλλά και οι δύσκολοι χωρισμοί ή οι κάθε είδους αποχωρήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάθε τέλος και μια αρχή, άλλωστε…
Η δεύτερη Σεληνιακή Έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου στην 20η μοίρα της Παρθένου επηρεάζει πάλι τον ίδιο άξονα , με τις αλλαγές (είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες) να πρωτοστατούν!

Ο μύθος λέει ότι το τελευταίο ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου, περιλαμβάνει χαρακτηριστικά από τα 11 προηγούμενα! Ναι, ισχύει! Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο με “χαμαιλεοντικές” ιδιότητες. Η γοητεία τους στο αστρολογικό στερέωμα είναι αναμφισβήτητη. Ονειροπόλοι και γητευτές, δημιουργικοί με ό,τι καταπιαστούν, λαοπλάνοι και πολιτικές ιδιοφυΐες, αστροναύτες και ποιητές, Καζανόβες από τους λίγους. Είναι πάντοτε έτοιμοι να σε συμπονέσουν , να απαλύνουν τον πόνο σου,να σκουπίσουν το δάκρυ στα μάτια σου αλλά και να σε κοροϊδέψουν ξεδιάντροπα, αν τους είναι απαραίτητο,ή απλώς εύκολο. Δύσκολο να τους προσδιορίσετε ή να τους περιορίσετε, αφού ξεγλιστράνε σαν ψάρια που είναι, κολυμπώντας στη θάλασσα του Υποσυνείδητου, αλλάζοντας συνέχεια χρώματα, βρίσκοντας διεξόδους, δικαιολογίες, οπαδούς και θαυμαστές σε ελάχιστο χρόνο. Αλλάζουν διαθέσεις ανά δευτερόλεπτο αλλά χάνουν και την αίσθηση του χρόνου όταν κάτι πιο Μεγάλο και πιο Υψηλό τους κατακλύζει και τους κυριαρχεί. Το συναίσθημα είναι η δική τους παιδική χαρά, η αλάνα στην οποία παίζουν καθημερινά, χρωματίζοντας με ξυλομπογιές τη ζωή τους κι αυτή των άλλων γύρω τους. Η ακτινοβολούσα συμπονετικότητα και η ανεξάντλητη δοτικότητά τους αναπληρώνουν τα κενά που αφήνει η αναμφισβήτητη τους ικανότητα για παραπλάνηση.

Το ψέμα και η εξαπάτηση δεν τους είναι απλώς εύκολα-είναι μορφή τέχνης για τους Ιχθείς, όπως και η υπόγεια, γλυκιά γοητεία τους και η απαλή, πανέμορφη φωνή τους που σας καλεί όπως οι Σειρήνες…
Ο Ιχθύς έχει καταπληκτικές ικανότητες στην ηθοποιία, είναι έξοχος τραγουδιστής, υπέροχος συγγραφέας, πνευματιστής, μέντιουμ ή ακόμη και απλή καφετζού αλλά και δεινός χαρτοπαίκτης. Όπου κυριαρχεί ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των παραισθήσεων και των ψευδαισθήσεων ο Ιχθύς θριαμβεύει: θα γίνει για χάρη σου ο καλύτερος εραστής,ο πιο τρυφερός σύντροφος,αλλά και ο πιο επικίνδυνος εχθρός σου. Γιατί; Ακριβώς επειδή δεν θα το καταλάβεις ποτέ. Θα χαμογελάει την ώρα που θα σε προδίδει, ως άλλος Ιούδας, φιλώντάς σε παθιασμένα. Και θα προχωρήσει με χάρη, γλυκύτητα, ανωτερότητα και αυτοθυσία στο επόμενο θύμα του!

pisces_zodiac_by_khoitibet-d4zadbwΗ εισόδου του Κρόνου στον Τοξότη, ο οποίος πιέζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου και ρίχνει μια σκιά στην επαγγελματική σας καταξίωση. Για το 2015 χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, να κοπιάσετε πολύ, να οργανωθείτε και αφοσιωθείτε στη δουλειά ώστε να αναδείξετε τα προσόντα σας. Θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις και δυσκολίες αλλά με σύνεση και πειθαρχία ή άνοδος και η ανταμοιβή θα έρθουν! Ευτυχώς από  τα μέσα Αυγούστου του 2015, με την είσοδο του Δία στην Παρθένο μία νέα, ξεχωριστή περίοδος έρχεται για σας με νέα πρόσωπα και συνεργασίες που θα μπουν στην ζωή σας για ένα χρόνο. Η καθημερινότητα σας θα γίνει συναρπαστική, ενώ δεν αποκλείεται μεγάλοι έρωτες και σημαντικές σχέσεις να φωτίσουν την προσωπική σας ζωή, προκαλώντας παλιρροϊκά κύματα.Ο Μάιος, Ιούλιος και Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί μήνες. Λίγη προσοχή στη υγεία σας για την επόμενη διετία, δεν θα σας βλάψει μια και ο Κρόνος που σας κάνει τετράγωνο φέρνει στην επιφάνεια χρόνια προβλήματα υγείας, που ευτυχώς ξεπερνιούνται.

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι να περιμένουν τα ζώδια από την Πανσέληνο της 5ης Μαρτίου;, από τη Χρ. Θεοχάρη

 

You may also like