Μία ιδιαίτερη αγγελία … για dog persons!

               Σίγουρα θα έχει τύχει σε πολλούς να αναλάβουμε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το κατοικίδιο ενός συγγενούς μας ή ενός φίλου μας. Προσωπικά, μάλιστα, είμαι η επίσημη “νταντά” του τετράποδου ανιψιού μου όταν χρειάζεται! Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, ένα ζευγάρι από το Kensington του Λονδίνου προσφέρει μία θέση πλήρους απασχόλησης που το σημαντικότερο προσόν του ιδανικού υποψηφίου είναι… να αγαπάει τα σκυλιά!

               Το εν λόγω ζευγάρι ανήρτησε την αγγελία στο Silver Swan Recruitment και, καθώς ταξιδεύει συχνά, αναζητούν έναν εσωτερικό φροντιστή για τα δύο Golden Retrievers τους, τον Milo και τον Otis. Στα καθήκοντα συμπεριλαμβάνεται φροντίδα του σπιτιού (καθαριότητα, ψώνια κοκ), υποδοχή επισκεπτών και διαχείριση κλήσεων και κατά περίσταση προετοιμασία ενός vegan γεύματος. Τα κυριότερα καθήκοντα, όμως, είναι η φύλαξη των δύο σκύλων, δύο σύντομες βόλτες το πρωί και το απόγευμα σε συνεννόηση με τον επίσημο dog walker (ναι, άλλος έχει αναλάβει την καθημερινή βόλτα τους!), το φαγητό τους, τα ραντεβού που πιθανώς θα προκύψουν σε κτηνίατρο και groomers και η δυνολική τους περιποίηση. Ο φροντιστής θα αναλάβει καθήκοντα από Δευτέρα έως Παρασκευή και περιστασιακά σαββατοκύριακα.

               Όσο για τις απολαβές; Ο φροντιστής θα διαμένει στο σπίτι του ζευγαριού στο Kensington, σε μία από τις πιο όμορφες και γραφικές περιοχές του West End του Λονδίνου με ετήσιο μισθό που κυμαίνεται μεταξύ 30.000 και 32.000 λίρες, ήτοι περίπου 35.000 έως 37.000 ευρώ.

               Νομίζω πως η αγγελία (που μπορείτε να δείτε εδώ) ανήκει στην κατηγορία “dream job”. Διαμονή σε ένα όμορφο λονδρέζικο σπίτι και κύρια αρμοδιότητα να διατηρείς χαρούμενα δύο αξιολάτρευτα μουτράκια; Ε, το στέλνεις το βιογραφικό έστω και για την εμπειρία!

               Πηγή: Prevention /photo credits: @Gulyás Bianka (unsplash)

You may also like