Ξέρατε ότι το άγχος έχει χαρακτηριστεί ως η “επιδημία του 21ου αιώνα”;

Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στο σπίτι και στον χώρο εργασίας, όταν ρωτάμε τους γύρω μας “τι κάνεις;” η πιο συχνή απάντηση είναι “είμαι αγχωμένος.. έχω στρες… έχω απίστευτο άγχος!”. Και δεν είναι μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά πλέον το βλέπουμε και στα παιδιά μας (ναι ακόμα και σε αυτά της πρώτης δημοτικού, που ξυπνούν με εφιάλτες λόγω άγχους στο σχολείο!) και στους νέους.

O μοντέρνος ψηφιακός κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα κάνει την καθημερινότητα στη δουλειά μας περισσότερο αγχωτική. Είμαστε συνεχώς “στην πρίζα” και τρέχουμε για να κρατάμε τους ρυθμούς μας. Ανάμεσα σε επείγοντα email, ατελείωτες συσκέψεις και αυστηρές προθεσμίες, το στρες που νιώθουμε μας αποτρέπει από το να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εργαζόμαστε συνεχόμενα χωρίς διαλείμματα και ξεχνάμε να χαλαρώσουμε.

Το άγχος έχει χαρακτηριστεί ως η «επιδημία του 21ου αιώνα» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η έρευνα «2012 Annual Absence Management Survey» του CIPD καταδεικνύει το άγχος ως πρωταρχική αιτία για μακροχρόνια απουσία από την εργασία. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την BCG-Διεθνής έρευνα καταναλωτικού αισθήματος, σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες υποστηρίζουν ότι νιώθουν άγχος και πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο ποσοστό που καταγράφηκε ποτέ σε αυτήν την έρευνα.

Το γεγονός ότι συνεχώς δουλεύουμε συνεπάγεται ότι ερχόμαστε μόνιμα αντιμέτωποι με ενοχλήσεις που αποσπούν την προσοχή μας. Η αδιάκοπη χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων, η κίνηση στους δρόμους, καθώς και η αναπόφευκτη ανάγκη να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, έχουν ως αποτέλεσμα να μην συγκεντρωνόμαστε και να αισθανόμαστε συνεχώς υπερφορτισμένοι.

Στο πλαίσιο αυτό, το Tranquini®, μας ενθαρρύνει το μήνα αυτό να “χωρίσουμε” απ’ το εργασιακό μας άγχος. Το Tranquini®, το πρώτο relaxation drink παγκοσμίως, προσφέρει έναν υγιή και εύκολο τρόπο χαλάρωσης. Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από εκχυλίσματα χαμομηλιού, λεβάντας, μελισσόχορτου, καθώς και θεανίνη από το πράσινο τσάι. Τα συστατικά αυτά έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη μείωση του άγχους, χωρίς να προκαλούν υπνηλία. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να υποκύψετε στο junk food ή θα ευχηθείτε να ήσασταν διακοπές για να καταπολεμήσετε το άγχος σας, απλώς δοκιμάστε ένα Tranquini.

Τρία βασικά βήματα για να νιώσουμε καλύτερα:

  • RELAX: Απολαύστε ένα Tranquini, συγκεντρωθείτε ξανά, και θα δείτε ότι θα γίνετε περισσότερο παραγωγικοί.
  • BE POSITIVE: Διώξτε κάθε ίχνος αρνητικής ενέργειας και βελτιώστε την ψυχική σας υγεία και ευεξία.
  • GOOD HAPPENS: Το στρες υπάρχει στη ζωή μας. Το πώς το διαχειριζόμαστε όμως είναι στο χέρι μας.

Για περισσότερους πρωτότυπους τρόπους χαλάρωσης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.tranquini.com αλλά και τη σελίδα στο facebook και του | instagram.com/tranquinipositivelyrelaxed

#tranquini #positivelyrelaxed

Τα στυλό της φωτογραφίας μπορείτε να τα βρείτε στο Kramastudio.com

You may also like