Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Ο Viggo Mortensen «συναντά» στη μεγάλη οθόνη τον βραβευμένο με Όσκαρ Mahersala Ali για την δραματική κομεντί «Το Πράσινο Βιβλίο». Παράλληλα, η Julia Roberts επιστρέφει στη δραματική ταινία «Η Επιστροφή του Μπεν».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Το Πράσινο Βιβλίο (The Green Book)

Είδος  ταινίας: Δραματική Κομεντί

Ηθοποιοί: Viggo Mortensen, Mahersala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov, Mike Hatton

1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.

Η Επιστροφή του Μπεν (Ben Is Back)

Είδος ταινίας: Δράμα

Ηθοποιοί: Julia Roberts,  Lucas Hedges, Courtney B. Vance, Kathryn Newton, Rachel Bay Jones, David Zaldivar, Alexandra Park

Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns (Lucas Hedges) επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Holly, μητέρα του Ben (Julia Roberts) νοιώθει ανακούφιση, αλλά παράλληλα, ανήσυχη με την κατάσταση υγείας του. Μετά από ένα ταραχώδες 24ωρο, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, μα η μητρική αγάπη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ικανή να νικήσει και να κρατήσει ασφαλή τον Ben.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like