Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Το πολυαναμενόμενο sequel του «Split» και του «Unbreakable», «Glass», έρχεται μαζί με τους  James McAvoy, Bruce Willis και Samuel L. Jackson να αναβιώνουν τους χαρακτηριστικούς της ρόλους. Μαζί έρχεται η ελληνική κωμωδία «Περιμένοντας τη Νονά» με την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Θανάση Τσαλταμπάση, τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Joel Cederberg και την Demy. Για μικρούς και μεγάλους κυκλοφορεί η ταινία «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Glass

Είδος ταινίας: Μυστηρίου

Ηθοποιοί: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, SarahPaulson, AnyaTaylor-Joy

OM. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί τους κανόνες των κόμιξ. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του. Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

Περιμένοντας τη Νονά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Ηθοποιοί: Κατερίνα Παπουτσάκη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Joel Cederberg, Demy

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής… και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού (Asterix: The Secret of the Magic Potion) / Μεταγλωττισμένο

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Ηθοποιοί: Κώστας Δαρλάσης, Ντίνος Σούτης, Τάσος Κωστής, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Νίκος Νίκας, Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Νίκος Ιωαννίδης, Γιώργος Σκουφής, Γιάννης Υφαντής, Τηλέμαχος Κρεβαϊκας, Άντρια Ράπτη, Τόνια Σωτηροπούλου

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like