Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Στις αίθουσες των Village αυτήν την εβδομάδα θα δούμε: Τη δραματική περιπέτεια “Arctic” με τον ταλαντούχο Mads Mikkelsen στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το ψυχολογικό θρίλερ “Η Χήρα“, την κωμική περιπέτεια “Οι Αδελφοί Σίστερς“, τη δραματική περιπέτεια “Σκιά” και την ταινία κινουμένων σχεδίων “Το Πάρκο των Θαυμάτων“.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Arctic

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir

Ένας άνδρας απομεμονωμένος στην Αρκτική είναι τελικά έτοιμος να αποδεχτεί την πολυαναμενόμενη διάσωσή του. Ωστόσο, μετά από ένα τραγικό ατύχημα, η ευκαιρία του χάθηκε. Πρέπει τότε να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στη σχετική ασφάλεια της κατασκήνωσής του ή θα ξεκινήσει ένα θανατηφόρο ταξίδι μέσ’το άγνωστο, για πιθανή σωτηρία.

Η Χήρα (Greta)

Είδος ταινίας: Ψυχολογικό Θρίλερ

Ηθοποιοί: Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz, Maika Monroe, Jane Perry

Η Φράνσις ( Chloë Grace Moretz, ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα ( Isabelle Huppert ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Οι Αδελφοί Σίστερς (The Sisters Brothers)

Είδος ταινίας: Κωμική Περιπέτεια

Ηθοποιοί: John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed, Rebecca Root

Δύο αδέλφια ο Έλι και ο Τσάρλι Σίστερς προσλαμβάνονται για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα που έκλεψε από το αφεντικό τους.

Σκιά (Shadow)

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Chao Deng, Li Sun, Ryan Zheng, Qianyuan Wang, Jingchun Wang, Jun Hu, Xiaotong Guan

Ο σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού επανερμηνεύει την ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια «Σκιά» που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω. Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

Το Πάρκο των Θαυμάτων (Wonder Park) / Μεταγλωττισμένο

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Ηθοποιοί: Γιώργος Λιανός

«Το Πάρκο των Θαυμάτων» αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα www.villagecinemas.gr/ .

You may also like