Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει κυκλοφορήσει η δεύτερη μεγαλύτερη ένοπλη ληστεία στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών («Η Ληστεία της Μαφίας»), όπου μία συμμορία από μικροεγκληματίες έκλεψε πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στο Ρόουντ Άιλαντ.

Η Ληστεία της Μαφίας (Vault)

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Theo Rossi, Clive Standen, Samira Wiley, Chazz Palminteri, Don Johnson, William Forsythe

1975. Μία συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το ΡόουντΆιλαντ.

Polaroid

Είδος ταινίας: Τρόμου

Ηθοποιοί: Kathryn Presclott, Tyler Young, Samantha Logan, Keenan Tracey, Priscilla Quintana

Η ντροπαλή έφηβη Μπερντ (Κάθριν Πρέσκοτ) παίρνει μια κάμερα polaroid τύπου SX-70 από τον Τάιλερ, που την απέκτησε από ένα παζάρι, και έχει πάνω της χαραγμένα τα αρχικά «ΡΤΣ». Η Μπερντ φωτογραφίζει τον Τάιλερ και παρατηρεί μια παράξενη μουτζουρωμένη φιγούρα να υπάρχει στη φωτογραφία. Η Μπερντ αργότερα πηγαίνει σε ένα πάρτι με την καλύτερη της φίλη, την Κέισι (Σαμάνθα Λόγκαν), και συναντάει την υπόλοιπη παρέα της και τον Κόνορ (Τάιλερ Γιανγκ), το αγόρι που πάντα ήθελε να έχει. Η Μπερντ χρησιμοποιεί τη νέα της κάμερα για να βγάλει φωτογραφία την παρέα της. Μια από τις φίλες της βγάζει μια σέλφι με την κάμερα. Εν τω μεταξύ, ο Τάιλερ σκοτώνεται από μια οντότητα και ο σερίφης Πέμπροουκ ενημερώνει την Μπερντ για το περιστατικό. Στο σπίτι μετά, η Μπερντ παρατηρεί πως η μουτζούρα έχει φύγει από τη φωτογραφία του Τάιλερ και πήγε μυστηριωδώς στη φωτογραφία της φίλης της. Πολύ σύντομα, θα βρεθεί νεκρή. Όταν το μαθαίνει αυτό η Μπερντ, θα προσπαθήσει να καταστρέψει την κάμερα και να προειδοποιήσει τους φίλους της. Η Μπερντ και ο Κόνορ ερευνούν και μαθαίνουν πως η κάμερα ανήκε στον καθηγητή φωτογραφίας Ρόλαντ Τζόζεφ Σέιμπλ που δούλευε στο σχολείο τους χρόνια πριν. Είχε κατηγορηθεί πως βασάνισε τέσσερις μαθητές και σκότωσε τους τρεις από αυτούς, καθώς πήρε και μερικές αποκρουστικές φωτογραφίες. Ένας από τους απαχθέντες κατάφερε και δραπέτευσε και η αστυνομία ύστερα σκότωσε το Ρόλαντ. Η έρευνα της Μπερντ και του Κόνορ θα τους οδηγήσει στην σύζυγο του καθηγητή που θα τους αποκαλύψει κάποιο μυστικό που θα είναι κρίσιμο για την υπόθεση αυτή. Το σκοτεινό και τραυματικό παρελθόν της οικογένειας θα στοιχειώσει τους νεαρούς ήρωες τη στιγμή που παλεύουν να επιζήσουν από την οντότητα που απελευθέρωσε αυτή η διαβολική κάμερα…

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like