Ο Χρήστος Μποφίλιος μας καλεί στο Serifos Sunset Race 2017

by The K-magazine

Έχετε επισκεφτεί τη Σέριφο; Όλοι λένε τα καλύτερα…Αν είστε από τους λίγους που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάνε, μήπως το σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου  που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά το Serifos Sunset Race με αγώνες δρόμου 5, 10 και 20 χλμ, κολυμβητικούς αγώνες 1.000 και 3.000μ. αλλά και παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους, είναι η κατάλληλη ευκαιρία;

Οι δρομείς των 5 και 10 χλμ. με σημείο εκκίνησης τη Βαγιά, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν παράλληλα με τη θάλασσα περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από την μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη.

Η απαιτητική διαδρομή των 20 χλμ, που έχει χαρακτηριστεί από τις δυσκολότερες στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει από το λιμάνι διασχίζοντας κατά σειρά το Λιβάδι, το Καλό Αμπέλι, τη Βαγιά, το Γάνεμα, τον Κουταλά και επιστρέφοντας για τον τερματισμό στην παραλία της Βαγιάς.

Οι κολυμβητές των 1.000 και 3.000 μέτρων θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε μία μοναδική διαδρομή στον μεγάλο κόλπο στο Λιβάδι της Σερίφου την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και σημαντικές εκπτώσεις.

Για τον θεσμό του Serifos Sunset Race έμαθα από τον προπονητή κι ιδρυτή του cbswimming.gr, Χρήστο Μποφίλιο, που μετά από δύο χρόνια συμμετοχής ως αθλητής, φέτος ανήκει πλέον στους διοργανωτές και μας καλεί να πάμε. “Πάντα στόχος μου ήταν και είναι μια καλή εμφάνιση, να κολυμπάω με αξιώσεις και πάνω απ’ όλα να το ευχαριστιέμαι εγώ και οι αθλητές μου…
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έχω περισσότερο ενεργό ρόλο στην διοργάνωση.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω πως υπάρχει χημεία με την υπόλοιπη ομάδα και για εμένα αυτό είναι το βασικότερο.
Είμαστε μια ωραία παρέα απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, το μοιραζόμαστε με τον κόσμο και αυτό φαίνεται χρόνο με τον χρόνο.”

Η διοργάνωση στηρίζει τις προσπάθειες για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό για όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος και ειδικά της άγονης γραμμής.

 Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργανώτρια αρχή έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή τους, τη διατροφή τους και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η εκδήλωση αποτελεί Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έχει την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Σερίφου και της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου.

Για περισσότερες πληροφορίες , επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.serifosrace.com, μάθετε για τους αγώνες και για το υπέροχο νησί της Σερίφου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία!

 

 

You may also like