Παντρεύετε τους καλύτερους σας φίλους; Ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας…

e8f1d87e9bb28ac5c299b3c3a0daedb1Ο καλύτερός σας φίλος ή η κολλητή σας, μόλις σας έκανε μια μεγάλη εξομολόγηση και σας είπε τη μεγάλη απόφαση που πήρε το ζευγάρι να επιλέξει εσάς ως κουμπάρο. Αφού περάσουν τα κλάματα, οι συγκινήσεις και οι αγκαλιές, αρχίστε την οργάνωση!

Στην ουσία, το βασικό σας χρέος είναι να αλλάξετε τα στέφανα και τις βέρες. Κάντε μια πρόβα σπίτι σας γιατί μπορεί τα χέρια σας να μπλεχτούν και γενικώς να δείχνετε λίγο σαν τον Mr. Bean -μαέστρο, αλλά μην πολύ αγχωθείτε γιατί ο παπάς θα σας δείξει επί τόπου πώς πρέπει να το κάνετε.Δεύτερη υποχρέωσή σας είναι να υπογράψετε το συμφωνητικό γάμου.

-Όσο για τα χρήματα, εσείς θα αναλάβετε να πληρώσετε τον στολισμό της εκκλησίας, τα στέφανα, τις λαμπάδες, το μπουκάλι με τα ποτήρια, τον δίσκο, τα κουφέτα του και τον ιερέα που καλύτερα να τον έχετε πληρώσει πριν αρχίσει το μυστήριο.

-Αν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με τις φωτογραφίες, είναι γεγονός πως θα πρέπει να αλλάξετε άποψη! Οι κουμπάροι φωτογραφίζονται σχεδόν όσο και το ζευγάρι και αν είστε σφιγμένοι, δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα.

-Η κουμπάρα, καλό θα ήταν να επιλέξει το φόρεμά της μαζί με τη νύφη, γιατί φανταστείτε μια απλή boho νύφη και μια κουμπάρα με κόκκινο μακρύ φόρεμα. Το concept του γάμου αφορά και εσάς. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα.

-Μην ξεχνάτε πως έχετε την απόλυτη ευθύνη του ζευγαριού. Αν λίγα λεπτά πριν το μυστήριο ο γαμπρός θέλει να πιει λίγο παραπάνω, πρέπει να τον φέρετε στην τάξη, αν η νύφη αγχωθεί, οφείλετε να την ηρεμήσετε. Γενικώς είστε “οι άνθρωποί” τους. Κάτι που ούτως ή άλλως είστε για να σας έχουν επιλέξει.

-Στο wedding party αφού χορέψει το ζευγάρι μόνο του και με τους γονείς (αν τηρηθεί αυτό το εθιμοτυπικό) μετά έρχεται η σειρά σας να χορέψετε.
Όπως και να έχει πάντως, έχετε “ξεσηκωτικό” ρόλο στο πάρτυ. Εσείς θα σηκωθείτε πρώτοι και θα παρακινήσετε και τους άλλους καλεσμένους να χορέψουν.

604c93c199771fce637c21146c9641e3-Πριν τον γάμο, εννοείται πως εσείς θα οργανώσετε το Bachelor Party. Πλέον υπάρχουν δεκάδες πρωτότυπες ιδέες που συνοδεύονται από ειδικά wedding gifts όπως t-shirts, σαγιονάρες, ειδικά ποτήρια κτλ. Επίσης, μπορείτε να παραγγείλετε ειδικό babydoll, λευκό με το μονόγραμμα του ζευγαριού για να το φορέσει η νύφη όταν ετοιμάζεται για την εκκλησία.

-Η επόμενη μέρα επίσης έχει την υπογραφή σας. Ετοιμάστε στο ζευγάρι t-shirts με φράσεις όπως “She said yes”, “He is not available any more” και δημιουργήστε γαμήλια ατμόσφαιρα ακόμα και μετά το τέλος του μυστηρίου.

Περισσότερα θέματα για τον γάμο; Μπείτε στο Yes-I-do.gr

You may also like