Ποιές είναι οι 3 ταινίες με τα μεγαλύτερα κέρδη για το 2019;

Μέχρι στιγμής και οι 3 είναι της Disney και δεν φαίνεται να χάνει την πρωτοκαθεδρία… για τους υπόλοιπους μήνες!

Μπορεί να έχουμε διανύσει μόλις τους πέντε πρώτους μήνες του 2019, όμως, οι μεγάλες επιτυχίες έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους με box-officeεκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς ήταν πολύ δυναμικό και οι ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει θα αποτελούν το θέμα συζήτησης για πολύ καιρό ακόμα.

Χωρίς να αποτελεί κάποιου είδους έκπληξη, στο top 3 των ταινιών με τα μεγαλύτερα κέρδη για το 2019 -μέχρι στιγμής- βρίσκονται μόνο παραγωγές της Disney. H εταιρεία -ειδικά τελευταία- κάνει καταπληκτική δουλειά με τις δημιουργίες της, αλλά τρεις συγκεκριμένες κέρδισαν την καρδιά του κόσμου.

Τρίτη και πιο πρόσφατη προσθήκη στην κορυφή αποτελεί ο «Aladdin» που συγκέντρωσε 500 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια κλίμακα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η «Captain Marvel», που ξεπέρασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου. Στην πρώτη, αυτή που κρατάει τα ηνία του box-office μέχρι στιγμής είναι όχι άλλη από την πολυαναμενόμενη ταινία «Avengers: Endgame» με κέρδη που υπολογίζονται στα 2,7 δισεκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.

Κάπως έτσι, η Disney έχει κατοχυρώσει τις τρεις πρώτες θέσεις στη λίστα που όλοι θέλουν να βρίσκονται, ενώ, στη συνέχεια της χρονιάς, η εταιρεία παραγωγής έχει κι άλλους άσους στο μανίκι της. Μέσα στο καλοκαίρι, έρχεται το «Toy Story 4» και φυσικά -το προσωπικό μας αγαπημένο- «The Lion King», το remake της διάσημης ταινίας κινουμένων σχεδίων που μας έκανε να συγκινηθούν όταν κυκλοφόρησε το 1994.

Toμόνο σίγουρο είναι ότι το 2019 έχει ακόμα πολλούς μήνες μπροστά του και η Disney έχει βάλει στόχο να μη μετακινηθεί από τις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου box-office. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μάλιστα, μάλλον σε λίγο θα μιλάμε σχεδόν για ένα top 10 αποτελούμενο μόνο από ταινίες της.

You may also like