Πρεμιέρα νέου κύκλου “Master Chef” αποκλειστικά στο FOX Life

Η αγωνία, το πάθος και η συγκίνηση αποτελούν τα βασικά συστατικά του 11ου κύκλου «Master Chef»… Και κάνει πρεμιέρα αύριο βράδυ στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life!

Ο νέος κύκλος του αμερικάνικου «Master Chef» έρχεται με νέα, απολαυστικά επεισόδια και ανατρεπτικές δοκιμασίες! Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.00.

Ο βραβευμένος σεφ Gordon Ramsay, ο διάσημος σεφ Aarón Sánchez και ο γνωστός εστιάτορας Joe Bastianich θα βάλουν τη νέα ομάδα από ταλαντούχους ερασιτέχνες μάγειρες σε μια σειρά από ξεχωριστές δοκιμασίες μαγειρικής… Αλλά και συναρπαστικούς γύρους αποχώρησης.

Ο 11ος κύκλος«Master Chef» είναι γεμάτος ανατροπές! Για πρώτη φορά, μόνο 15 από τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Αμερικής θα λάβουν την λευκή ποδιά και θα κληθούν να εντυπωσιάσουν τους τρεις θρύλους της γαστρονομίας. Ανάμεσα στις ολοκαίνουριες δοκιμασίες, συμπεριλαμβάνεται και η πιο δύσκολη δοκιμασία που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα! Μια πρόσωπο-με-πρόσωπο αναμέτρηση με τον Gordon Ramsay!

Στο τέλος, ένας μάγειρας θα κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του “Master Chef”μαζί μετο μεγάλο βραβείο των 250.000 δολαρίων, μια ολοκληρωμένη κουζίνα και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Copyright©2021Endemol Shine North America

You may also like